HOBBY KIEKEBOE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • HOBBY KIEKEBOE
Private companiesFood Stores • HOBBY KIEKEBOE

Contactgegevens HOBBY KIEKEBOE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOBBY KIEKEBOE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOBBY KIEKEBOE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVERSESTRAAT 24; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55314422 (+32-55314422) 55314422 (+32-55314422)

Fax (fax): +32 (53) 987-84-73 +32 (53) 987-84-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOBBY KIEKEBOE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOBBY KIEKEBOE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOBBY KIEKEBOE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOBBY KIEKEBOE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOBBY KIEKEBOE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOBBY KIEKEBOE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOBBY KIEKEBOE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOBBY KIEKEBOE
Products information HOBBY KIEKEBOE

BTW identificatienummer (tax): BE04456573486
Ondernemingsnummer: 4282714843
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types d'Articles: Artisanat.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOBBY KIEKEBOE
(Get full report from official database of BE for HOBBY KIEKEBOE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOBBY KIEKEBOE
Addition kinds of activities for HOBBY KIEKEBOE

28340300. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
48220205. Telegraaf kabeldiensten, land of duikboot | Telegraph cable services, land or submarine
50840603. Motoren, benzine | Engines, gasoline
58120500. Familie restaurants | Family restaurants
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental
87439902. Promotie service | Promotion service

Werken bij HOBBY KIEKEBOE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOBBY KIEKEBOE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOBBY KIEKEBOE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOBBY KIEKEBOE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

Zoek naar antwoorden van HOBBY KIEKEBOE in sociale netwerken
Look for responds of HOBBY KIEKEBOE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOBBY KIEKEBOE. Laat een reactie achter voor HOBBY KIEKEBOE. HOBBY KIEKEBOE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOBBY KIEKEBOE. Leave a respond for HOBBY KIEKEBOE. HOBBY KIEKEBOE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOBBY KIEKEBOE op de google maps. Adres en contacten HOBBY KIEKEBOE
Location of HOBBY KIEKEBOE on the google maps. Address and contacts of HOBBY KIEKEBOE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOBBY KIEKEBOE HOBBY KIEKEBOE: I.P.L. SA | Flat Service Diegem NV | MONDE SAUVAGE SAFARI ET GROTTES DE REMOUCHAMPS | Santens L | RS Car

Other related companies as HOBBY KIEKEBOE: I.P.L. SA | Flat Service Diegem NV | MONDE SAUVAGE SAFARI ET GROTTES DE REMOUCHAMPS | Santens L | RS Car

HOBBY KIEKEBOE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOBBY KIEKEBOE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04456573486. Het bedrijf HOBBY KIEKEBOE bevindt zich op het adres: BEVERSESTRAAT 24; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Artisanat..
De hoofdactiviteit van HOBBY KIEKEBOE is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOBBY KIEKEBOE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOBBY KIEKEBOE, openstaande posities, locatie van HOBBY KIEKEBOE op de kaart.

HOBBY KIEKEBOE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOBBY KIEKEBOE, company assigned to the tax number BE04456573486. The company HOBBY KIEKEBOE is located at the address: BEVERSESTRAAT 24; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Types d'Articles: Artisanat..
The main activity of HOBBY KIEKEBOE is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOBBY KIEKEBOE is not available. You also can look at reviews of HOBBY KIEKEBOE, open positions, location of HOBBY KIEKEBOE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOBBY KIEKEBOE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOBBY KIEKEBOE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOBBY KIEKEBOE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOBBY KIEKEBOE, employees, financial statistics.