FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL

Particuliere bedrijvenHotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties • FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL
Private companiesHotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places • FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL

Contactgegevens FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Herrmann-Debroux 40-42 1160 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-61-19-51 32-26-61-19-51

Fax (fax): 32-26-61-19-58 32-26-61-19-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL
Products information FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04823242187
Ondernemingsnummer: 5105316162
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Nuclear fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL
(Get full report from official database of BE for FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL
Addition kinds of activities for FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL

208799. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
329999. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
34790208. Coating, roest preventief | Coating, rust preventive
75390000. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec

Werken bij FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Jobstudent (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Teamleider schoonmaak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Vaste Job

    De functie U bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers. Samen met uw team zorgt u ervoor dat de patiënten, familie, bezoekers en medewerkers in een hygiënisch en goed onderhouden ziekenhuis terecht kunnen. U organiseert en coördineert hiervoor de dagelijkse werkzaamheden van uw team en zorgt voor de kwalitatieve uitvoering van de operationele taken van de dienst. Hiervoor zorgt u voor de nodige informatie doorstroming naar medewerkers, collega’s en het diensthoofd. Daarnaast staat u in voor kwaliteitsmetingen op de verschillende campussen. Uw profiel U beschikt over een bachelor diploma, eventueel in een facilitaire richting (of gelijkgesteld door ervaring). U hebt ervaring in het opstellen en coördineren van werkplanningen. U kan zich flexibel opstellen. Werken op verscheidene locaties, een flexibel uurrooster en occasioneel weekendwerk schrikken u niet af. Door uw proactieve opstelling probeert u problemen te voorkomen en stelt u verbeteringen voor. Bij de uitvoering van uw taken houdt u rekening met de belangen van uw klanten, de patiënten, bezoekers en medewerkers. U hecht uitgesproken belang aan kwaliteit en kan die focus ook houden op drukke momenten. Hierbij zorgt u tevens voor de kwaliteitscontrole van uw medewerkers. U bent een ondersteunende leidinggevende die duidelijkheid verschaft aan zijn medewerkers en aandacht heeft voor hun ontwikkeling. U ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis. Verder bent u stressbestendig, klantgericht en hebt u zin voor initiatief. Kennis van de ziekenhuissector, ziekenhuishygiëne, coördinatie van onderhoud en schoonmaak zijn een pluspunt. U bent computervaardig en kan terugvallen op een degelijke basiskennis van courante software toepassingen ( Word, Outlook, Excel, … ). U bezit sterke administratieve vaardigheden. U bent op korte termijn beschikbaar. Aanbod Wij bieden een voltijdse uitdagende job voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer. Meer informatie? Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij de manager hoteldiensten Suzy Gruyaert op het nummer 051 23 78 31. Met alle andere vragen kunt u terecht bij  Philip Boussauw op het nummer 050 23 26 20. Geïnteresseerd? Solliciteer online! Vergeet uw CV en motivatiebrief niet toe te voegen. De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

Zoek naar antwoorden van FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL. Laat een reactie achter voor FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL. FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL. Leave a respond for FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL. FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL op de google maps. Adres en contacten FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL
Location of FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL on the google maps. Address and contacts of FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL: De Laet Robrecht | Keyzer Emile | Eldi | A.S.LUC | A-B CREDIT SPRL

Other related companies as FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL: De Laet Robrecht | Keyzer Emile | Eldi | A.S.LUC | A-B CREDIT SPRL

FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823242187. Het bedrijf FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL bevindt zich op het adres: Av. Herrmann-Debroux 40-42 1160 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 654,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Nuclear fuels. Producten gemaakt in FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL, openstaande posities, locatie van FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL op de kaart.

FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL is a company, that was registered 1985 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL, company assigned to the tax number BE04823242187. The company FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL is located at the address: Av. Herrmann-Debroux 40-42 1160 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 654,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Nuclear fuels. Products created in FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL were not found.
The main activity of FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL is not available. You also can look at reviews of FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL, open positions, location of FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCENTRE D'ETUDE DE L'ENERGIE NUCLEAIRE ASBL, employees, financial statistics.