HUIS GILIS-DEVIS

Contactgegevens HUIS GILIS-DEVIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS GILIS-DEVIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS GILIS-DEVIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAS 30; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14584344 (+32-14584344) 14584344 (+32-14584344)

Fax (fax): +32 (60) 636-14-99 +32 (60) 636-14-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS GILIS-DEVIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS GILIS-DEVIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS GILIS-DEVIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS GILIS-DEVIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS GILIS-DEVIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS GILIS-DEVIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS GILIS-DEVIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS GILIS-DEVIS
Products information HUIS GILIS-DEVIS

BTW identificatienummer (tax): BE06042999267
Ondernemingsnummer: 5886718750
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in HUIS GILIS-DEVIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS GILIS-DEVIS
(Get full report from official database of BE for HUIS GILIS-DEVIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS GILIS-DEVIS
Addition kinds of activities for HUIS GILIS-DEVIS

308300. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
20330406. Groentesappen: vers | Vegetable juices: fresh
35419915. Ultrasone metalen snijwerktuigen | Ultrasonic metal cutting machine tools
57340000. Computer en software winkels | Computer and software stores
70210000. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses

Werken bij HUIS GILIS-DEVIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS GILIS-DEVIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS GILIS-DEVIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS GILIS-DEVIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige bijwerken kritieke diensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je verpleegkundige op een kritieke dienst en wil je graag je verpleegtechnische kennis en kunde delen met andere zorginstellingen? Kijk je uit naar een bijverdienste op het scherp van de snee die je interesses blijft prikkelen en waar je dringende zorg verleent aan patiënten in acute situaties? Dan kan je bij Express Medical terecht voor een leuke bijverdienste in een waaier aan kritieke diensten zoals spoed, intensieve zorgen, operatiekwartier, dialyse.. . Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften je bereid bent voor je rekening te nemen. Kortom, je werkt naargelang je voorkeur en springt in waar nodig. Wij doen ons uiterste best om je aan de slag te helpen op de momenten die je verkiest in Antwerpen. Deze formule geeft jou de mogelijkheid om je job(s) te combineren met een boeiende bijverdienste of je eerste stappen te zetten op diensten waar stressbestendigheid, nauwgezetheid en teamspirit van groot belang zijn.

  • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Student Bediening weekend (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten voor bij te springen in de zaal en keuken in het weekend. Bedrijfsprofiel:

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van HUIS GILIS-DEVIS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS GILIS-DEVIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS GILIS-DEVIS. Laat een reactie achter voor HUIS GILIS-DEVIS. HUIS GILIS-DEVIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS GILIS-DEVIS. Leave a respond for HUIS GILIS-DEVIS. HUIS GILIS-DEVIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS GILIS-DEVIS op de google maps. Adres en contacten HUIS GILIS-DEVIS
Location of HUIS GILIS-DEVIS on the google maps. Address and contacts of HUIS GILIS-DEVIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS GILIS-DEVIS HUIS GILIS-DEVIS: SABRINA DEVOLDER | YESS SERVICES | JV MOTORHOME | WALTER HILHORST | Toyota Motor Europe

Other related companies as HUIS GILIS-DEVIS: SABRINA DEVOLDER | YESS SERVICES | JV MOTORHOME | WALTER HILHORST | Toyota Motor Europe

HUIS GILIS-DEVIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS GILIS-DEVIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06042999267. Het bedrijf HUIS GILIS-DEVIS bevindt zich op het adres: PAS 30; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 340,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Producten gemaakt in HUIS GILIS-DEVIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS GILIS-DEVIS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS GILIS-DEVIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS GILIS-DEVIS, openstaande posities, locatie van HUIS GILIS-DEVIS op de kaart.

HUIS GILIS-DEVIS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS GILIS-DEVIS, company assigned to the tax number BE06042999267. The company HUIS GILIS-DEVIS is located at the address: PAS 30; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 340,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sous-vêtements and lingerie. Products created in HUIS GILIS-DEVIS were not found.
The main activity of HUIS GILIS-DEVIS is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS GILIS-DEVIS is not available. You also can look at reviews of HUIS GILIS-DEVIS, open positions, location of HUIS GILIS-DEVIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS GILIS-DEVIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS GILIS-DEVIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS GILIS-DEVIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS GILIS-DEVIS, employees, financial statistics.