FLBIRGITT BVBA

Contactgegevens FLBIRGITT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBIRGITT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBIRGITT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 1, Internal Postal Box 2 PB 2 9890 Gavere - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-84-22-24 32-93-84-22-24

Fax (fax): 32-93-84-88-05 32-93-84-88-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBIRGITT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBIRGITT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBIRGITT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBIRGITT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBIRGITT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBIRGITT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBIRGITT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBIRGITT BVBA
Products information FLBIRGITT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02592468261
Ondernemingsnummer: 9437774658
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 845,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLBIRGITT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bags, briefcases and handbags

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBIRGITT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBIRGITT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBIRGITT BVBA
Addition kinds of activities for FLBIRGITT BVBA

17999918. Gaslekken detectie | Gas leakage detection
28610103. Hardhoutdestillaten | Hardwood distillates
35920102. Kleppen, motor | Valves, engine
38210115. micromanipulator | Micromanipulator
38420115. Sweaters | Welders' hoods
39140508. Bakken, roestvrij staal | Trays, stainless steel
65199903. Landbouwkantoor | Landholding office
67989900. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
83310104. Beroepsopleidingsbureau | Vocational training agency

Werken bij FLBIRGITT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBIRGITT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBIRGITT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBIRGITT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • Administratief sterke dossierbeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als dossierbeheer ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verzorgt ondersteunende administratieve taken - Je behandelt financiële verrichtingen en transacties

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vaste Job

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van FLBIRGITT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBIRGITT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBIRGITT BVBA. Laat een reactie achter voor FLBIRGITT BVBA. FLBIRGITT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBIRGITT BVBA. Leave a respond for FLBIRGITT BVBA. FLBIRGITT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBIRGITT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBIRGITT BVBA
Location of FLBIRGITT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBIRGITT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBIRGITT BVBA FLBIRGITT BVBA: Tinstone | BOUWWERKEN NIJS | ANTI-LOB | Heestermans Drukkerij | Ecurie Fontainoise

Other related companies as FLBIRGITT BVBA: Tinstone | BOUWWERKEN NIJS | ANTI-LOB | Heestermans Drukkerij | Ecurie Fontainoise

FLBIRGITT BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBIRGITT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02592468261. Het bedrijf FLBIRGITT BVBA bevindt zich op het adres: Steenweg 1, Internal Postal Box 2 PB 2 9890 Gavere - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 845,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bags, briefcases and handbags. Producten gemaakt in FLBIRGITT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBIRGITT BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBIRGITT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBIRGITT BVBA, openstaande posities, locatie van FLBIRGITT BVBA op de kaart.

FLBIRGITT BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBIRGITT BVBA, company assigned to the tax number BE02592468261. The company FLBIRGITT BVBA is located at the address: Steenweg 1, Internal Postal Box 2 PB 2 9890 Gavere - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 845,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bags, briefcases and handbags. Products created in FLBIRGITT BVBA were not found.
The main activity of FLBIRGITT BVBA is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBIRGITT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBIRGITT BVBA, open positions, location of FLBIRGITT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBIRGITT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBIRGITT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBIRGITT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBIRGITT BVBA, employees, financial statistics.