Light & Music Corporation

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Light & Music Corporation
Private companiesFood Stores • Light & Music Corporation

Contactgegevens Light & Music Corporation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Light & Music Corporation: address, phone, fax, email, website, opening hours

Light & Music Corporation

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Willem Van Laarstraat 37; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 281 64 33; 0475 73 52 94; 0478 21 56 09 (+32-03 281 64 33; 0475 73 52 94; 0478 21 56 09) 03 281 64 33; 0475 73 52 94; 0478 21 56 09 (+32-03 281 64 33; 0475 73 52 94; 0478 21 56 09)

Fax (fax): 03 218 42 70; 03 281 64 60 (+32-03 218 42 70; 03 281 64 60) 03 218 42 70; 03 281 64 60 (+32-03 218 42 70; 03 281 64 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Light & Music Corporation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Light & Music Corporation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Light & Music Corporation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Light & Music Corporation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Light & Music Corporation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Light & Music Corporation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Light & Music Corporation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Light & Music Corporation
Products information Light & Music Corporation

BTW identificatienummer (tax): BE08909332275
Ondernemingsnummer: 5980102539
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Lighting fixtures - Rental

Product categorie (product category): Sound systems and equipment - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Light & Music Corporation
(Get full report from official database of BE for Light & Music Corporation)

Aanvulling soorten activiteiten voor Light & Music Corporation
Addition kinds of activities for Light & Music Corporation

2369. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
17999900. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
20350210. Groenten, Brined | Vegetables, brined
26790200. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
48130102. Lokale telefooncommunicatie | Local telephone communications
50529900. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
51120405. Levering van de laserprinter | Laser printer supplies

Werken bij Light & Music Corporation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Light & Music Corporation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Light & Music Corporation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Light & Music Corporation. Looking for open vacancies in other companies

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Niel, Schelle, Hemiksem) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: SOWEL vzw.

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio Niel, Schelle, Hemiksem, zowel bij jonge gezinnen als oudere personen

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van Light & Music Corporation in sociale netwerken
Look for responds of Light & Music Corporation in social networks

Lees alle opmerkingen voor Light & Music Corporation. Laat een reactie achter voor Light & Music Corporation. Light & Music Corporation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Light & Music Corporation. Leave a respond for Light & Music Corporation. Light & Music Corporation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Light & Music Corporation op de google maps. Adres en contacten Light & Music Corporation
Location of Light & Music Corporation on the google maps. Address and contacts of Light & Music Corporation

Andere gerelateerde bedrijven als come Light & Music Corporation Light & Music Corporation: WECAPO CAR-WASH | EUROCITY | Janine (Coiffure) | FE. SCIOSCIA | P?TISSERIE HEUCLEN

Other related companies as Light & Music Corporation: WECAPO CAR-WASH | EUROCITY | Janine (Coiffure) | FE. SCIOSCIA | P?TISSERIE HEUCLEN

Light & Music Corporation is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Light & Music Corporation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08909332275. Het bedrijf Light & Music Corporation bevindt zich op het adres: Willem Van Laarstraat 37; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sound systems and equipment - Rental. Lijst met producten zijn Lighting fixtures - Rental.
De hoofdactiviteit van Light & Music Corporation is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Light & Music Corporation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Light & Music Corporation, openstaande posities, locatie van Light & Music Corporation op de kaart.

Light & Music Corporation is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Light & Music Corporation, company assigned to the tax number BE08909332275. The company Light & Music Corporation is located at the address: Willem Van Laarstraat 37; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sound systems and equipment - Rental. List of products are Lighting fixtures - Rental.
The main activity of Light & Music Corporation is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Light & Music Corporation is not available. You also can look at reviews of Light & Music Corporation, open positions, location of Light & Music Corporation on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Light & Music Corporation, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Light & Music Corporation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Light & Music Corporation, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Light & Music Corporation, employees, financial statistics.