Joko Discobars

Contactgegevens Joko Discobars: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Joko Discobars: address, phone, fax, email, website, opening hours

Joko Discobars

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Emile Verhaerenlaan 31; 8620; Nieuwpoort, België

Telefoon (phone): 058 23 58 08 (+32-058 23 58 08) 058 23 58 08 (+32-058 23 58 08)

Fax (fax): 058 23 58 08 (+32-058 23 58 08) 058 23 58 08 (+32-058 23 58 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Joko Discobars: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Joko Discobars"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Joko Discobars"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Joko Discobars, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Joko Discobars. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Joko Discobars, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Joko Discobars. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Joko Discobars
Products information Joko Discobars

BTW identificatienummer (tax): BE03451599121
Ondernemingsnummer: 4522491455
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 193,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Disc-jockeys

Product categorie (product category): Sound systems and equipment - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Joko Discobars
(Get full report from official database of BE for Joko Discobars)

Aanvulling soorten activiteiten voor Joko Discobars
Addition kinds of activities for Joko Discobars

141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
508406. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
36440101. Zekeringdozen, elektrisch | Fuse boxes, electric
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services
51450102. Siroop, fontein | Syrups, fountain
56119906. Kostuums, mannen | Suits, men's
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts
72160000. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
82990100. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools

Werken bij Joko Discobars: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Joko Discobars: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Joko Discobars. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Joko Discobars. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • Magazijnier (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • VERTEGENWOORDIGER interieur en decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de interieurdecoratie, verven, behang, badkameraccesoires, badlinnen en tapijten sector ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van keukenaccesoires, badlinnen, douchegordijen en badkameraccessoires alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

Zoek naar antwoorden van Joko Discobars in sociale netwerken
Look for responds of Joko Discobars in social networks

Lees alle opmerkingen voor Joko Discobars. Laat een reactie achter voor Joko Discobars. Joko Discobars bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Joko Discobars. Leave a respond for Joko Discobars. Joko Discobars on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Joko Discobars op de google maps. Adres en contacten Joko Discobars
Location of Joko Discobars on the google maps. Address and contacts of Joko Discobars

Andere gerelateerde bedrijven als come Joko Discobars Joko Discobars: Ceustermans A | TRANSPORTS DEMOULIN SPRL | VAN DEN ABEELE | INTER PIPE TOOL | MARC VAN COUILLIE

Other related companies as Joko Discobars: Ceustermans A | TRANSPORTS DEMOULIN SPRL | VAN DEN ABEELE | INTER PIPE TOOL | MARC VAN COUILLIE

Joko Discobars is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Joko Discobars, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03451599121. Het bedrijf Joko Discobars bevindt zich op het adres: Emile Verhaerenlaan 31; 8620; Nieuwpoort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 193,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sound systems and equipment - Rental. Lijst met producten zijn Disc-jockeys.
De hoofdactiviteit van Joko Discobars is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Joko Discobars is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Joko Discobars, openstaande posities, locatie van Joko Discobars op de kaart.

Joko Discobars is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Joko Discobars, company assigned to the tax number BE03451599121. The company Joko Discobars is located at the address: Emile Verhaerenlaan 31; 8620; Nieuwpoort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 193,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sound systems and equipment - Rental. List of products are Disc-jockeys.
The main activity of Joko Discobars is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Joko Discobars is not available. You also can look at reviews of Joko Discobars, open positions, location of Joko Discobars on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Joko Discobars, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Joko Discobars, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Joko Discobars, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Joko Discobars, employees, financial statistics.