Ilvris Discount Service SPRL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Ilvris Discount Service SPRL
Private companiesFurniture and Fixtures • Ilvris Discount Service SPRL

Contactgegevens Ilvris Discount Service SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ilvris Discount Service SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ilvris Discount Service SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Moorslede 100; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 427 43 63 (+32-02 427 43 63) 02 427 43 63 (+32-02 427 43 63)

Fax (fax): 02 425 29 49 (+32-02 425 29 49) 02 425 29 49 (+32-02 425 29 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ilvris Discount Service SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ilvris Discount Service SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ilvris Discount Service SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ilvris Discount Service SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ilvris Discount Service SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ilvris Discount Service SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ilvris Discount Service SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ilvris Discount Service SPRL
Products information Ilvris Discount Service SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04660095214
Ondernemingsnummer: 1705596923
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Electric generators; Illuminations; Lighting fixtures - Rental; Party planning; Grandstands & stages - Mfg & rental; Events (Organisation of); Lamps - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Sound systems and equipment - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ilvris Discount Service SPRL
(Get full report from official database of BE for Ilvris Discount Service SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ilvris Discount Service SPRL
Addition kinds of activities for Ilvris Discount Service SPRL

244803. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
516999. Chemische producten en verwante producten, nec, nec | Chemicals and allied products, nec, nec
28340100. Drugs die neoplasma's en endrocriene systemen beïnvloeden | Drugs affecting neoplasms and endrocrine systems
28999912. Deicing of ontdooien van vloeistof | Deicing or defrosting fluid
37430302. Industriële locomotieven en onderdelen | Industrial locomotives and parts
51690208. Zuurstof | Oxygen
51910104. insecticiden | Insecticides
73839900. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
73899903. Bronzen, babyschoenen | Bronzing, baby shoes

Werken bij Ilvris Discount Service SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ilvris Discount Service SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ilvris Discount Service SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ilvris Discount Service SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Ilvris Discount Service SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Ilvris Discount Service SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ilvris Discount Service SPRL. Laat een reactie achter voor Ilvris Discount Service SPRL. Ilvris Discount Service SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ilvris Discount Service SPRL. Leave a respond for Ilvris Discount Service SPRL. Ilvris Discount Service SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ilvris Discount Service SPRL op de google maps. Adres en contacten Ilvris Discount Service SPRL
Location of Ilvris Discount Service SPRL on the google maps. Address and contacts of Ilvris Discount Service SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Ilvris Discount Service SPRL Ilvris Discount Service SPRL: SQUARE INN - SALLE BANQUETS | JEAN HERCHUELZ | BLONDEEL S. | M.CH. BASTIN | Vendy E

Other related companies as Ilvris Discount Service SPRL: SQUARE INN - SALLE BANQUETS | JEAN HERCHUELZ | BLONDEEL S. | M.CH. BASTIN | Vendy E

Ilvris Discount Service SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ilvris Discount Service SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04660095214. Het bedrijf Ilvris Discount Service SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Moorslede 100; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 119,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sound systems and equipment - Rental. Lijst met producten zijn Electric generators; Illuminations; Lighting fixtures - Rental; Party planning; Grandstands & stages - Mfg & rental; Events (Organisation of); Lamps - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Ilvris Discount Service SPRL is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ilvris Discount Service SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ilvris Discount Service SPRL, openstaande posities, locatie van Ilvris Discount Service SPRL op de kaart.

Ilvris Discount Service SPRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ilvris Discount Service SPRL, company assigned to the tax number BE04660095214. The company Ilvris Discount Service SPRL is located at the address: Rue de Moorslede 100; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 119,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sound systems and equipment - Rental. List of products are Electric generators; Illuminations; Lighting fixtures - Rental; Party planning; Grandstands & stages - Mfg & rental; Events (Organisation of); Lamps - Mfg. & Whol..
The main activity of Ilvris Discount Service SPRL is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ilvris Discount Service SPRL is not available. You also can look at reviews of Ilvris Discount Service SPRL, open positions, location of Ilvris Discount Service SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ilvris Discount Service SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ilvris Discount Service SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ilvris Discount Service SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ilvris Discount Service SPRL, employees, financial statistics.