Elskens G

Contactgegevens Elskens G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elskens G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elskens G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortestraat 120 Box 4; 9473; Denderleeuw (Welle), België

Telefoon (phone): 053 66 89 41 (+32-053 66 89 41) 053 66 89 41 (+32-053 66 89 41)

Fax (fax): +32 (82) 846-34-50 +32 (82) 846-34-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elskens G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elskens G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elskens G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elskens G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elskens G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elskens G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elskens G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elskens G
Products information Elskens G

BTW identificatienummer (tax): BE07985107421
Ondernemingsnummer: 3266204833
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Elskens G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sound systems and equipment - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elskens G
(Get full report from official database of BE for Elskens G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elskens G
Addition kinds of activities for Elskens G

013199. Katoen, Nauw | Cotton, nec
781202. Video productie | Video production
37140201. Antislipapparatuur, motorvoertuig | Anti-sway devices, motor vehicle
61410105. Gelicentieerde lening bedrijven, klein | Licensed loan companies, small
83220802. Drugsmisbruik counselor, nontreatment | Drug abuse counselor, nontreatment

Werken bij Elskens G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elskens G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elskens G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elskens G. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • machineoperator (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een machine operator.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

  • Computer Recruitment Services - Information Risk Analyst (IRPA) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk382 Information Risk analyst (IRPA) : Banking, Brussels     Background   The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.     Role  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with bank's risk management methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritisation for the deployment of the bank's security initiatives.    Profile   Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organises, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance. Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, Sans Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments and managing targeted risk remediation activities.   You must be an EU national to be considered for this role   Reference: Nk382 Location: Brussels Language: English Duration: 6 months Start date: ASAP Rate: 550-575 euros per day

Zoek naar antwoorden van Elskens G in sociale netwerken
Look for responds of Elskens G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elskens G. Laat een reactie achter voor Elskens G. Elskens G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elskens G. Leave a respond for Elskens G. Elskens G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elskens G op de google maps. Adres en contacten Elskens G
Location of Elskens G on the google maps. Address and contacts of Elskens G

Andere gerelateerde bedrijven als come Elskens G Elskens G: LUC VERDONCK | GOOD NEWS | J. VAN DE WIELE | SYLVIA GILIS | Aboriginals (The)

Other related companies as Elskens G: LUC VERDONCK | GOOD NEWS | J. VAN DE WIELE | SYLVIA GILIS | Aboriginals (The)

Elskens G is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elskens G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985107421. Het bedrijf Elskens G bevindt zich op het adres: Kortestraat 120 Box 4; 9473; Denderleeuw (Welle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sound systems and equipment - Rental. Producten gemaakt in Elskens G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elskens G is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elskens G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elskens G, openstaande posities, locatie van Elskens G op de kaart.

Elskens G is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elskens G, company assigned to the tax number BE07985107421. The company Elskens G is located at the address: Kortestraat 120 Box 4; 9473; Denderleeuw (Welle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sound systems and equipment - Rental. Products created in Elskens G were not found.
The main activity of Elskens G is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Elskens G is not available. You also can look at reviews of Elskens G, open positions, location of Elskens G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elskens G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elskens G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elskens G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elskens G, employees, financial statistics.