FLCHL INTERNATIONAL SPRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FLCHL INTERNATIONAL SPRL
Private companiesFood Stores • FLCHL INTERNATIONAL SPRL

Contactgegevens FLCHL INTERNATIONAL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCHL INTERNATIONAL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCHL INTERNATIONAL SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De Marchienne 72 6534 Thuin - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-56-22-82 32-71-56-22-82

Fax (fax): 32-71-56-21-46 32-71-56-21-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCHL INTERNATIONAL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCHL INTERNATIONAL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCHL INTERNATIONAL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCHL INTERNATIONAL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCHL INTERNATIONAL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCHL INTERNATIONAL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCHL INTERNATIONAL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCHL INTERNATIONAL SPRL
Products information FLCHL INTERNATIONAL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04018493652
Ondernemingsnummer: 2153839111
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLCHL INTERNATIONAL SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Writing paper and envelopes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCHL INTERNATIONAL SPRL
(Get full report from official database of BE for FLCHL INTERNATIONAL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCHL INTERNATIONAL SPRL
Addition kinds of activities for FLCHL INTERNATIONAL SPRL

17439904. Tegel installatie, keramiek | Tile installation, ceramic
32999905. Synthetische stenen, voor edelstenen en industrieel gebruik | Synthetic stones, for gem stones and industrial use
35899903. Vuilnisverwerkers en compactors, commercieel | Garbage disposers and compactors, commercial
65310102. Kopen agent, onroerend goed | Buying agent, real estate
92299900. Openbare orde en veiligheid, nec, nec | Public order and safety, nec, nec

Werken bij FLCHL INTERNATIONAL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCHL INTERNATIONAL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCHL INTERNATIONAL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCHL INTERNATIONAL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Vertegenwoordiger NL/FR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na een korte tweedaagse opleiding op de hoofdzetel, ga je aan de slag als vertegenwoordiger van het bier binnen jouw regio. Je maakt afspraken, bezoekt verschillende horecazaken, stelt ter plaatse het product voor en neemt bestellingen op. Verder vergroot je de visibiliteit van het bedrijf en vertegenwoordig je het bedrijf als medewerker van het fieldteam.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

Zoek naar antwoorden van FLCHL INTERNATIONAL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLCHL INTERNATIONAL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCHL INTERNATIONAL SPRL. Laat een reactie achter voor FLCHL INTERNATIONAL SPRL. FLCHL INTERNATIONAL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCHL INTERNATIONAL SPRL. Leave a respond for FLCHL INTERNATIONAL SPRL. FLCHL INTERNATIONAL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCHL INTERNATIONAL SPRL op de google maps. Adres en contacten FLCHL INTERNATIONAL SPRL
Location of FLCHL INTERNATIONAL SPRL on the google maps. Address and contacts of FLCHL INTERNATIONAL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCHL INTERNATIONAL SPRL FLCHL INTERNATIONAL SPRL: VAMO | HUGO GORIS | M. VAN CAESBROECK | Elza | Shintaido Belgique ASBL

Other related companies as FLCHL INTERNATIONAL SPRL: VAMO | HUGO GORIS | M. VAN CAESBROECK | Elza | Shintaido Belgique ASBL

FLCHL INTERNATIONAL SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCHL INTERNATIONAL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04018493652. Het bedrijf FLCHL INTERNATIONAL SPRL bevindt zich op het adres: R. De Marchienne 72 6534 Thuin - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Writing paper and envelopes. Producten gemaakt in FLCHL INTERNATIONAL SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCHL INTERNATIONAL SPRL is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCHL INTERNATIONAL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCHL INTERNATIONAL SPRL, openstaande posities, locatie van FLCHL INTERNATIONAL SPRL op de kaart.

FLCHL INTERNATIONAL SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCHL INTERNATIONAL SPRL, company assigned to the tax number BE04018493652. The company FLCHL INTERNATIONAL SPRL is located at the address: R. De Marchienne 72 6534 Thuin - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Writing paper and envelopes. Products created in FLCHL INTERNATIONAL SPRL were not found.
The main activity of FLCHL INTERNATIONAL SPRL is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCHL INTERNATIONAL SPRL is not available. You also can look at reviews of FLCHL INTERNATIONAL SPRL, open positions, location of FLCHL INTERNATIONAL SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCHL INTERNATIONAL SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCHL INTERNATIONAL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCHL INTERNATIONAL SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCHL INTERNATIONAL SPRL, employees, financial statistics.