FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL

Contactgegevens FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Z.I. 17-Weyle 6700 Arlon - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-63-24-50-00 32-63-24-50-00

Fax (fax): 32-63-24-50-09 32-63-24-50-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL
Products information FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02658386230
Ondernemingsnummer: 3720489501
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packaging materials - paper and cardboard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL
(Get full report from official database of BE for FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL
Addition kinds of activities for FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL

147400. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
267100. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
20990302. Desserts, ready-to-mix | Desserts, ready-to-mix
35599927. Halfgeleider productie machines | Semiconductor manufacturing machinery
37619902. Geleide raketten en ruimtevaartuigen, onderzoek en ontwikkeling | Guided missiles and space vehicles, research and development
56219900. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec
57319910. Metaaldetectoren | Metal detectors
73420100. Desinfectie diensten | Disinfecting services
73890801. Mapmaking of drafting, inclusief antenne | Mapmaking or drafting, including aerial

Werken bij FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • Gezocht: meerdere bekisters: van helper tot 1e graad! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op heden zijn wij op zoek naar meerdere bekisters: van handlangers/helpers tot 1e graad! Heb je interesse? Waag nu je kans en neem snel contact op

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kaggevinne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAGGEVINNE)

    Regio: KAGGEVINNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL. Laat een reactie achter voor FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL. FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL. Leave a respond for FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL. FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL op de google maps. Adres en contacten FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL
Location of FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL on the google maps. Address and contacts of FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL: Immo Build | LUNCH GARDEN | JOZEF VERHAEREN | ELSCOLAB NV | D. NIJS

Other related companies as FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL: Immo Build | LUNCH GARDEN | JOZEF VERHAEREN | ELSCOLAB NV | D. NIJS

FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02658386230. Het bedrijf FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL bevindt zich op het adres: Z.I. 17-Weyle 6700 Arlon - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Packaging materials - paper and cardboard. Producten gemaakt in FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL, openstaande posities, locatie van FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL op de kaart.

FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL, company assigned to the tax number BE02658386230. The company FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL is located at the address: Z.I. 17-Weyle 6700 Arlon - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Packaging materials - paper and cardboard. Products created in FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL were not found.
The main activity of FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL is not available. You also can look at reviews of FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL, open positions, location of FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSMURFIT KAPPA CARTOMILLS LUXEMBOURG SPRL, employees, financial statistics.