Verbeeck G

Contactgegevens Verbeeck G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verbeeck G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verbeeck G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kastanjelaan 45; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 21 12 45 (+32-014 21 12 45) 014 21 12 45 (+32-014 21 12 45)

Fax (fax): +32 (87) 401-82-96 +32 (87) 401-82-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verbeeck G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verbeeck G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verbeeck G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verbeeck G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verbeeck G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verbeeck G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verbeeck G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verbeeck G
Products information Verbeeck G

BTW identificatienummer (tax): BE02755615234
Ondernemingsnummer: 3837493896
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Verbeeck G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sound recording studios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verbeeck G
(Get full report from official database of BE for Verbeeck G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verbeeck G
Addition kinds of activities for Verbeeck G

609901. Controleer clearing services | Check clearing services
17990902. Mobiele home site opgericht en vastgelegd | Mobile home site set up and tie down
50640000. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
50840102. Brouwerij producten productie machines, commercieel | Brewery products manufacturing machinery, commercial
61629903. Hypotheekbanken | Mortgage bankers
70410201. Pension, organisatie | Boarding house, organization

Werken bij Verbeeck G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verbeeck G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verbeeck G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verbeeck G. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JAARLIJKS STUDENT: Magazijnier paar dagen of 1 dag in de week M/V (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen te GHISLENGHIEN zijn we op zoek naar een student magazijnier om heel het jaar door een dag of paar dagen in de week te komen meehelpen. Het mogen ook halve dagen zijn. Je helpt mee bij het laden en lossen van de vrachtwagens, bestellingen klaarzetten, etikettering van de goederen en het magazijn op orde houden. VG.943/BUOSA

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van Verbeeck G in sociale netwerken
Look for responds of Verbeeck G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verbeeck G. Laat een reactie achter voor Verbeeck G. Verbeeck G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verbeeck G. Leave a respond for Verbeeck G. Verbeeck G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verbeeck G op de google maps. Adres en contacten Verbeeck G
Location of Verbeeck G on the google maps. Address and contacts of Verbeeck G

Andere gerelateerde bedrijven als come Verbeeck G Verbeeck G: Centre Equestre de Hesbaye SA | GARAGE COLLETTE | ROXANE JOASSIN | FA. HURLUS FOODS | ANTWERPSE DIAMANTBANK NV

Other related companies as Verbeeck G: Centre Equestre de Hesbaye SA | GARAGE COLLETTE | ROXANE JOASSIN | FA. HURLUS FOODS | ANTWERPSE DIAMANTBANK NV

Verbeeck G is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verbeeck G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02755615234. Het bedrijf Verbeeck G bevindt zich op het adres: Kastanjelaan 45; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sound recording studios. Producten gemaakt in Verbeeck G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verbeeck G is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verbeeck G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verbeeck G, openstaande posities, locatie van Verbeeck G op de kaart.

Verbeeck G is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verbeeck G, company assigned to the tax number BE02755615234. The company Verbeeck G is located at the address: Kastanjelaan 45; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sound recording studios. Products created in Verbeeck G were not found.
The main activity of Verbeeck G is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verbeeck G is not available. You also can look at reviews of Verbeeck G, open positions, location of Verbeeck G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verbeeck G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verbeeck G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verbeeck G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verbeeck G, employees, financial statistics.