ATMOSPHERES-H MORELLE

Contactgegevens ATMOSPHERES-H MORELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATMOSPHERES-H MORELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATMOSPHERES-H MORELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des M?res 41; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 375 27 58 (+32-02 375 27 58) 02 375 27 58 (+32-02 375 27 58)

Fax (fax): 02 372 04 66 (+32-02 372 04 66) 02 372 04 66 (+32-02 372 04 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATMOSPHERES-H MORELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATMOSPHERES-H MORELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATMOSPHERES-H MORELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATMOSPHERES-H MORELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATMOSPHERES-H MORELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATMOSPHERES-H MORELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATMOSPHERES-H MORELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATMOSPHERES-H MORELLE
Products information ATMOSPHERES-H MORELLE

BTW identificatienummer (tax): BE09521820068
Ondernemingsnummer: 6106994628
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ATMOSPHERES-H MORELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sound recording studios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATMOSPHERES-H MORELLE
(Get full report from official database of BE for ATMOSPHERES-H MORELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATMOSPHERES-H MORELLE
Addition kinds of activities for ATMOSPHERES-H MORELLE

444900. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
36340118. Broodroosters, elektrisch: huishoudelijk | Toasters, electric: household
36630200. Televisie-omroep- en communicatieapparatuur | Television broadcasting and communications equipment
51480102. Vruchten, vers | Fruits, fresh
59999930. Verpakkingsmateriaal: dozen, opvulling, enz. | Packaging materials: boxes, padding, etc.

Werken bij ATMOSPHERES-H MORELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATMOSPHERES-H MORELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATMOSPHERES-H MORELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATMOSPHERES-H MORELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • ELEKTRICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als elektricien instaan voor het werken binnen het atelier, dit voor het afwerken van veranda's, het plaatsen van spotten, stopcontacten, elektrische zonnewering, voorzieningen voor airco, verwarming, ... Allround zal je ervoor zorgen dat de veranda, bijgebouw van alle elektriciteit voorzien is.

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van ATMOSPHERES-H MORELLE in sociale netwerken
Look for responds of ATMOSPHERES-H MORELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATMOSPHERES-H MORELLE. Laat een reactie achter voor ATMOSPHERES-H MORELLE. ATMOSPHERES-H MORELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATMOSPHERES-H MORELLE. Leave a respond for ATMOSPHERES-H MORELLE. ATMOSPHERES-H MORELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATMOSPHERES-H MORELLE op de google maps. Adres en contacten ATMOSPHERES-H MORELLE
Location of ATMOSPHERES-H MORELLE on the google maps. Address and contacts of ATMOSPHERES-H MORELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ATMOSPHERES-H MORELLE ATMOSPHERES-H MORELLE: BUREAU ALPHA COMPO | Golden Tulip Rainbow Hotel Brussels Airport | SYSTEMES INFORMATIQUES | Van Den Bosch J | Rossel Interactive Media s.a.

Other related companies as ATMOSPHERES-H MORELLE: BUREAU ALPHA COMPO | Golden Tulip Rainbow Hotel Brussels Airport | SYSTEMES INFORMATIQUES | Van Den Bosch J | Rossel Interactive Media s.a.

ATMOSPHERES-H MORELLE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATMOSPHERES-H MORELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09521820068. Het bedrijf ATMOSPHERES-H MORELLE bevindt zich op het adres: Avenue des M?res 41; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sound recording studios. Producten gemaakt in ATMOSPHERES-H MORELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATMOSPHERES-H MORELLE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATMOSPHERES-H MORELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATMOSPHERES-H MORELLE, openstaande posities, locatie van ATMOSPHERES-H MORELLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATMOSPHERES-H MORELLE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATMOSPHERES-H MORELLE, company assigned to the tax number BE09521820068. The company ATMOSPHERES-H MORELLE is located at the address: Avenue des M?res 41; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sound recording studios. Products created in ATMOSPHERES-H MORELLE were not found.
The main activity of ATMOSPHERES-H MORELLE is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATMOSPHERES-H MORELLE is not available. You also can look at reviews of ATMOSPHERES-H MORELLE, open positions, location of ATMOSPHERES-H MORELLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATMOSPHERES-H MORELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATMOSPHERES-H MORELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATMOSPHERES-H MORELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATMOSPHERES-H MORELLE, employees, financial statistics.