FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV
Private companiesPersonal Services • FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV

Contactgegevens FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klapstr. 13 1790 Affligem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-66-26-70 32-53-66-26-70

Fax (fax): 32-53-66-27-32 32-53-66-27-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV
Products information FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE06260803222
Ondernemingsnummer: 8970855712
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 513,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hygrometers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV
Addition kinds of activities for FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV

414100. Lokale bus charter service | Local bus charter service
34999907. Dozen voor verpakking en verzending, metaal | Boxes for packing and shipping, metal
38290510. Voorbeeldwisselaars, nucleaire straling | Sample changers, nuclear radiation
39520113. Pastels, artiesten ' | Pastels, artists'
49110000. Elektrische diensten | Electric services
51450200. Tussendoortjes | Snack foods
80690201. Kankerziekenhuis | Cancer hospital

Werken bij FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Demonstrateur Airfryer - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiasteling met een passie voor (gezond) koken, die op een amusante, vlotte en informatieve manier demonstraties kan geven van de Airfryer op verschillende locaties in de regio, en de overtuigingskracht heeft om het product ook nadien te verkopen dan ben je onze ideale kandidaat Deze opdracht tot een goede einde brengen kan aanleiding zijn naar meer leuke demonstraties

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV. Laat een reactie achter voor FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV. FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV. Leave a respond for FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV. FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV
Location of FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV: CONSULT LIFE LIEGE sa | M.S.G. Electronics | AU QUOTIDIEN | SPORT EN SPEELTERREIN | L. DALTIN

Other related companies as FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV: CONSULT LIFE LIEGE sa | M.S.G. Electronics | AU QUOTIDIEN | SPORT EN SPEELTERREIN | L. DALTIN

FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06260803222. Het bedrijf FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV bevindt zich op het adres: Klapstr. 13 1790 Affligem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 513,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hygrometers. Producten gemaakt in FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV, openstaande posities, locatie van FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV op de kaart.

FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV, company assigned to the tax number BE06260803222. The company FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV is located at the address: Klapstr. 13 1790 Affligem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 513,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hygrometers. Products created in FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV were not found.
The main activity of FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV, open positions, location of FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCALIPER LIFE SCIENCES BENELUX NV, employees, financial statistics.