V.D.E. Lastechniek BVBA

Contactgegevens V.D.E. Lastechniek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.D.E. Lastechniek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.D.E. Lastechniek BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Espenstraat 12; 3120; Tremelo, België

Telefoon (phone): 016 53 05 69; 0477 22 10 27 (+32-016 53 05 69; 0477 22 10 27) 016 53 05 69; 0477 22 10 27 (+32-016 53 05 69; 0477 22 10 27)

Fax (fax): 016 53 37 58 (+32-016 53 37 58) 016 53 37 58 (+32-016 53 37 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.D.E. Lastechniek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.D.E. Lastechniek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.D.E. Lastechniek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.D.E. Lastechniek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.D.E. Lastechniek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.D.E. Lastechniek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.D.E. Lastechniek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.D.E. Lastechniek BVBA
Products information V.D.E. Lastechniek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08331451416
Ondernemingsnummer: 3301635742
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Electrodes

Product categorie (product category): Soldering and welding - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.D.E. Lastechniek BVBA
(Get full report from official database of BE for V.D.E. Lastechniek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.D.E. Lastechniek BVBA
Addition kinds of activities for V.D.E. Lastechniek BVBA

305204. Plastic riemen | Plastic belting
352301. Het planten, hooien, oogsten en verwerken van machines | Planting, haying, harvesting, and processing machinery
17710201. Curb constructie | Curb construction
26550104. Buizen, voor chemische of elektrische toepassingen: papier of vezel | Tubes, for chemical or electrical uses: paper or fiber
34950101. Klokveren, precisie | Clock springs, precision
50470103. Ziekenhuismeubilair | Hospital furniture

Werken bij V.D.E. Lastechniek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.D.E. Lastechniek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.D.E. Lastechniek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.D.E. Lastechniek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • Kapper/Kapster (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kapster sta je in voor het totale pakket. Wassen knippen kleuren drogen brushen stylen ... behoren tot jouw taken

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • commercieel administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een commerciële administratief bediende.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van V.D.E. Lastechniek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of V.D.E. Lastechniek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.D.E. Lastechniek BVBA. Laat een reactie achter voor V.D.E. Lastechniek BVBA. V.D.E. Lastechniek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.D.E. Lastechniek BVBA. Leave a respond for V.D.E. Lastechniek BVBA. V.D.E. Lastechniek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.D.E. Lastechniek BVBA op de google maps. Adres en contacten V.D.E. Lastechniek BVBA
Location of V.D.E. Lastechniek BVBA on the google maps. Address and contacts of V.D.E. Lastechniek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come V.D.E. Lastechniek BVBA V.D.E. Lastechniek BVBA: Wauters S | VERRRIER F. | GERARD VANDERHAEGHEN | GARAGE TREPA SERVICE | Perfecta NV

Other related companies as V.D.E. Lastechniek BVBA: Wauters S | VERRRIER F. | GERARD VANDERHAEGHEN | GARAGE TREPA SERVICE | Perfecta NV

V.D.E. Lastechniek BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.D.E. Lastechniek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08331451416. Het bedrijf V.D.E. Lastechniek BVBA bevindt zich op het adres: Van Espenstraat 12; 3120; Tremelo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Soldering and welding - Equipment and Supplies. Lijst met producten zijn Electrodes.
De hoofdactiviteit van V.D.E. Lastechniek BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.D.E. Lastechniek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.D.E. Lastechniek BVBA, openstaande posities, locatie van V.D.E. Lastechniek BVBA op de kaart.

V.D.E. Lastechniek BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.D.E. Lastechniek BVBA, company assigned to the tax number BE08331451416. The company V.D.E. Lastechniek BVBA is located at the address: Van Espenstraat 12; 3120; Tremelo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Soldering and welding - Equipment and Supplies. List of products are Electrodes.
The main activity of V.D.E. Lastechniek BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of V.D.E. Lastechniek BVBA is not available. You also can look at reviews of V.D.E. Lastechniek BVBA, open positions, location of V.D.E. Lastechniek BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.D.E. Lastechniek BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.D.E. Lastechniek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.D.E. Lastechniek BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.D.E. Lastechniek BVBA, employees, financial statistics.