IJSFABRIEK STROMBEEK NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • IJSFABRIEK STROMBEEK NV
Private companiesRailroad Transportation • IJSFABRIEK STROMBEEK NV

Contactgegevens IJSFABRIEK STROMBEEK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IJSFABRIEK STROMBEEK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

IJSFABRIEK STROMBEEK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broekstraat 70; 1860; Meise, België

Telefoon (phone): 02 272 41 34; 0800 941 34 (+32-02 272 41 34; 0800 941 34) 02 272 41 34; 0800 941 34 (+32-02 272 41 34; 0800 941 34)

Fax (fax): 02 270 47 19 (+32-02 270 47 19) 02 270 47 19 (+32-02 270 47 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IJSFABRIEK STROMBEEK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IJSFABRIEK STROMBEEK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IJSFABRIEK STROMBEEK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IJSFABRIEK STROMBEEK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IJSFABRIEK STROMBEEK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IJSFABRIEK STROMBEEK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IJSFABRIEK STROMBEEK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IJSFABRIEK STROMBEEK NV
Products information IJSFABRIEK STROMBEEK NV

BTW identificatienummer (tax): BE02641906738
Ondernemingsnummer: 9649810791
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Gas - Industrial; Gas - Medical; Ice - Mfg. & distributors; Carbonic acid; Oxygen

Product categorie (product category): Soldering and welding - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IJSFABRIEK STROMBEEK NV
(Get full report from official database of BE for IJSFABRIEK STROMBEEK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor IJSFABRIEK STROMBEEK NV
Addition kinds of activities for IJSFABRIEK STROMBEEK NV

3089. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
12210104. Strip mijnbouw, bruinkool | Strip mining, lignite
23920406. Tafellakens: gemaakt van aangekochte materialen | Tablecloths: made from purchased materials
28190205. Hydrocyaanzuur | Hydrocyanic acid
38260105. Massaspectroscopie instrumentatie | Mass spectroscopy instrumentation
50460106. Tekens, elektrisch | Signs, electrical
50930000. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
86610200. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations

Werken bij IJSFABRIEK STROMBEEK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IJSFABRIEK STROMBEEK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IJSFABRIEK STROMBEEK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IJSFABRIEK STROMBEEK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

  • Ervaren klusjesman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren klusjesman (M/V). Je zal instaan voor allerhande klussen in huizen, hotels, .... Functie: - Hulp bij afwerking gebouwen - Hulp bij plaatsen badkamers/meubilair - Schilderen - Gyproc steken - Vloer afbreken

  • Huishoudhulp 16u/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student voor atelierwerk (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: UPENDI

    Type: Studentenjob

    Goesting om nog even de handen uit de mouwen te steken alvorens het nieuwe academiejaar in te zetten? Zin om extra zakgeld te verdienen? WoonProject zoekt een student om tijdens de maand september ondersteuning te bieden in hun atelier waar zij dagelijks vormgeven aan keuken- en interieurinrichtingen.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

  • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van IJSFABRIEK STROMBEEK NV in sociale netwerken
Look for responds of IJSFABRIEK STROMBEEK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor IJSFABRIEK STROMBEEK NV. Laat een reactie achter voor IJSFABRIEK STROMBEEK NV. IJSFABRIEK STROMBEEK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IJSFABRIEK STROMBEEK NV. Leave a respond for IJSFABRIEK STROMBEEK NV. IJSFABRIEK STROMBEEK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IJSFABRIEK STROMBEEK NV op de google maps. Adres en contacten IJSFABRIEK STROMBEEK NV
Location of IJSFABRIEK STROMBEEK NV on the google maps. Address and contacts of IJSFABRIEK STROMBEEK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come IJSFABRIEK STROMBEEK NV IJSFABRIEK STROMBEEK NV: ASLK-CGER Bank | FRANCE COIFFURE | SEDUCTION MODE SPRL | RODE KRUIS BEERSE | ANTONY BERRIRI

Other related companies as IJSFABRIEK STROMBEEK NV: ASLK-CGER Bank | FRANCE COIFFURE | SEDUCTION MODE SPRL | RODE KRUIS BEERSE | ANTONY BERRIRI

IJSFABRIEK STROMBEEK NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IJSFABRIEK STROMBEEK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02641906738. Het bedrijf IJSFABRIEK STROMBEEK NV bevindt zich op het adres: Broekstraat 70; 1860; Meise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 595,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Soldering and welding - Equipment and Supplies. Lijst met producten zijn Gas - Industrial; Gas - Medical; Ice - Mfg. & distributors; Carbonic acid; Oxygen.
De hoofdactiviteit van IJSFABRIEK STROMBEEK NV is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IJSFABRIEK STROMBEEK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IJSFABRIEK STROMBEEK NV, openstaande posities, locatie van IJSFABRIEK STROMBEEK NV op de kaart.

IJSFABRIEK STROMBEEK NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is IJSFABRIEK STROMBEEK NV, company assigned to the tax number BE02641906738. The company IJSFABRIEK STROMBEEK NV is located at the address: Broekstraat 70; 1860; Meise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 595,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Soldering and welding - Equipment and Supplies. List of products are Gas - Industrial; Gas - Medical; Ice - Mfg. & distributors; Carbonic acid; Oxygen.
The main activity of IJSFABRIEK STROMBEEK NV is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IJSFABRIEK STROMBEEK NV is not available. You also can look at reviews of IJSFABRIEK STROMBEEK NV, open positions, location of IJSFABRIEK STROMBEEK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IJSFABRIEK STROMBEEK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IJSFABRIEK STROMBEEK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IJSFABRIEK STROMBEEK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IJSFABRIEK STROMBEEK NV, employees, financial statistics.