FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV
Private companiesDepository Institutions • FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV

Contactgegevens FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Dokter Carlierlaan 30 9320 Aalst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-76-27-13 32-53-76-27-13

Fax (fax): 32-53-76-27-13 32-53-76-27-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV
Products information FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV

BTW identificatienummer (tax): BE02250244140
Ondernemingsnummer: 5670013427
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Storage services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV
(Get full report from official database of BE for FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV
Addition kinds of activities for FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV

371404. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
23260100. Uniformen voor werk | Work uniforms
25190201. Rietstoelen | Cane chairs
49530101. Zuurafval, inzameling en verwijdering | Acid waste, collection and disposal
76290302. Telefoon reparatie | Telephone set repair

Werken bij FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Bekister op atelier m/v (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bekister atelier m/v regio Waregem - Oudenaarde Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...) Prefabelementen in beton assembleren en bevestigen Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones Prefabelementen in beton vervaardigen (balken, drempels, betonplaten, ...) De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

    Regio: KWAREMONT

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV. Laat een reactie achter voor FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV. FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV. Leave a respond for FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV. FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV op de google maps. Adres en contacten FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV
Location of FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV on the google maps. Address and contacts of FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV: FLDEBERLANGER NV | JEAN MARCHAL | HSL-Geerinckx | Bisquine (La) | MAISON SAB?IN HAPPY

Other related companies as FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV: FLDEBERLANGER NV | JEAN MARCHAL | HSL-Geerinckx | Bisquine (La) | MAISON SAB?IN HAPPY

FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02250244140. Het bedrijf FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV bevindt zich op het adres: Dokter Carlierlaan 30 9320 Aalst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 115,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Storage services. Producten gemaakt in FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV, openstaande posities, locatie van FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV op de kaart.

FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV is a company, that was registered 1987 in Aalst region, Belgium. Full name of company is FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV, company assigned to the tax number BE02250244140. The company FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV is located at the address: Dokter Carlierlaan 30 9320 Aalst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 115,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Storage services. Products created in FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV were not found.
The main activity of FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV is not available. You also can look at reviews of FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV, open positions, location of FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGATES DISTRIBUTION CENTER NV, employees, financial statistics.