Blue Lagoon

Contactgegevens Blue Lagoon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blue Lagoon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blue Lagoon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Bernardsesteenweg 330; 2020; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 238 85 99 (+32-03 238 85 99) 03 238 85 99 (+32-03 238 85 99)

Fax (fax): 03 238 85 99 (+32-03 238 85 99) 03 238 85 99 (+32-03 238 85 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blue Lagoon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blue Lagoon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blue Lagoon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blue Lagoon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blue Lagoon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blue Lagoon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blue Lagoon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blue Lagoon
Products information Blue Lagoon

BTW identificatienummer (tax): BE06319580078
Ondernemingsnummer: 4922943115
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Blue Lagoon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Solariums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blue Lagoon
(Get full report from official database of BE for Blue Lagoon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blue Lagoon
Addition kinds of activities for Blue Lagoon

20910312. Vis, gefiletet (zonder been) | Fish, filleted (boneless)
32729902. Droogmengsel beton | Dry mixture concrete
35449902. Industriële schimmels | Industrial molds
36990405. Onderwater geluidsapparatuur | Underwater sound equipment
51699905. Boorselder | Drilling mud

Werken bij Blue Lagoon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blue Lagoon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blue Lagoon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blue Lagoon. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • Onderhoudstechnieker (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt (Kermt) zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.  

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

Zoek naar antwoorden van Blue Lagoon in sociale netwerken
Look for responds of Blue Lagoon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blue Lagoon. Laat een reactie achter voor Blue Lagoon. Blue Lagoon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blue Lagoon. Leave a respond for Blue Lagoon. Blue Lagoon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blue Lagoon op de google maps. Adres en contacten Blue Lagoon
Location of Blue Lagoon on the google maps. Address and contacts of Blue Lagoon

Andere gerelateerde bedrijven als come Blue Lagoon Blue Lagoon: FLSEIKO BELGIUM SA | Notarishuis Tienen | France A-P | Car & Truck | Fruitoase

Other related companies as Blue Lagoon: FLSEIKO BELGIUM SA | Notarishuis Tienen | France A-P | Car & Truck | Fruitoase

Blue Lagoon is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blue Lagoon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06319580078. Het bedrijf Blue Lagoon bevindt zich op het adres: Sint-Bernardsesteenweg 330; 2020; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Solariums. Producten gemaakt in Blue Lagoon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blue Lagoon is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blue Lagoon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blue Lagoon, openstaande posities, locatie van Blue Lagoon op de kaart.

Blue Lagoon is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blue Lagoon, company assigned to the tax number BE06319580078. The company Blue Lagoon is located at the address: Sint-Bernardsesteenweg 330; 2020; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Solariums. Products created in Blue Lagoon were not found.
The main activity of Blue Lagoon is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Blue Lagoon is not available. You also can look at reviews of Blue Lagoon, open positions, location of Blue Lagoon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blue Lagoon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blue Lagoon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blue Lagoon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blue Lagoon, employees, financial statistics.