Sundecore Europe SPRLU

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Sundecore Europe SPRLU
Private companiesFurniture and Fixtures • Sundecore Europe SPRLU

Contactgegevens Sundecore Europe SPRLU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sundecore Europe SPRLU: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sundecore Europe SPRLU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Malmedyer Strasse 29; 4700; Eupen, België

Telefoon (phone): 087 59 89 70 (+32-087 59 89 70) 087 59 89 70 (+32-087 59 89 70)

Fax (fax): 087 59 89 78 (+32-087 59 89 78) 087 59 89 78 (+32-087 59 89 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sundecore Europe SPRLU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sundecore Europe SPRLU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sundecore Europe SPRLU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sundecore Europe SPRLU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sundecore Europe SPRLU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sundecore Europe SPRLU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sundecore Europe SPRLU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sundecore Europe SPRLU
Products information Sundecore Europe SPRLU

BTW identificatienummer (tax): BE06080627441
Ondernemingsnummer: 5398101806
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Sundecore Europe SPRLU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Solar protection - Outside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sundecore Europe SPRLU
(Get full report from official database of BE for Sundecore Europe SPRLU)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sundecore Europe SPRLU
Addition kinds of activities for Sundecore Europe SPRLU

543199. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
20460110. Tapioca | Tapioca
22530101. Badpakken en badpakken, breien | Bathing suits and swimwear, knit
22580104. Gordijnen en gordijnstoffen, kant | Curtains and curtain fabrics, lace
32119903. Vlotterglas | Float glass
38290101. versnellingsmeters | Accelerometers
50450101. Schijven | Disk drives
82310304. Openbare Bibliotheek | Public library

Werken bij Sundecore Europe SPRLU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sundecore Europe SPRLU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sundecore Europe SPRLU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sundecore Europe SPRLU. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • ALUMINIUM LASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Pittem zijn wij opzoek naar een ervaren aluminium lasser.

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • Poetshulp Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

  • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Flexijob

    Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van Sundecore Europe SPRLU in sociale netwerken
Look for responds of Sundecore Europe SPRLU in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sundecore Europe SPRLU. Laat een reactie achter voor Sundecore Europe SPRLU. Sundecore Europe SPRLU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sundecore Europe SPRLU. Leave a respond for Sundecore Europe SPRLU. Sundecore Europe SPRLU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sundecore Europe SPRLU op de google maps. Adres en contacten Sundecore Europe SPRLU
Location of Sundecore Europe SPRLU on the google maps. Address and contacts of Sundecore Europe SPRLU

Andere gerelateerde bedrijven als come Sundecore Europe SPRLU Sundecore Europe SPRLU: Marinus M | Schelck R | Raemdonck PVC Ramen NV | Architectenwerkgroep Delta B.V.B.A. | Meubelen Guido

Other related companies as Sundecore Europe SPRLU: Marinus M | Schelck R | Raemdonck PVC Ramen NV | Architectenwerkgroep Delta B.V.B.A. | Meubelen Guido

Sundecore Europe SPRLU is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sundecore Europe SPRLU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06080627441. Het bedrijf Sundecore Europe SPRLU bevindt zich op het adres: Malmedyer Strasse 29; 4700; Eupen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 341,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Solar protection - Outside. Producten gemaakt in Sundecore Europe SPRLU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sundecore Europe SPRLU is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sundecore Europe SPRLU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sundecore Europe SPRLU, openstaande posities, locatie van Sundecore Europe SPRLU op de kaart.

Sundecore Europe SPRLU is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sundecore Europe SPRLU, company assigned to the tax number BE06080627441. The company Sundecore Europe SPRLU is located at the address: Malmedyer Strasse 29; 4700; Eupen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 341,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Solar protection - Outside. Products created in Sundecore Europe SPRLU were not found.
The main activity of Sundecore Europe SPRLU is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sundecore Europe SPRLU is not available. You also can look at reviews of Sundecore Europe SPRLU, open positions, location of Sundecore Europe SPRLU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sundecore Europe SPRLU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sundecore Europe SPRLU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sundecore Europe SPRLU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sundecore Europe SPRLU, employees, financial statistics.