Sol-Air

Contactgegevens Sol-Air: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sol-Air: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sol-Air

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tallaart 34; 2500; Lier (Koningshooikt), België

Telefoon (phone): 03 480 64 69; 03 480 74 48 (+32-03 480 64 69; 03 480 74 48) 03 480 64 69; 03 480 74 48 (+32-03 480 64 69; 03 480 74 48)

Fax (fax): 03 480 64 69; 03 489 02 02 (+32-03 480 64 69; 03 489 02 02) 03 480 64 69; 03 489 02 02 (+32-03 480 64 69; 03 489 02 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sol-Air: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sol-Air"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sol-Air"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sol-Air, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sol-Air. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sol-Air, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sol-Air. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sol-Air
Products information Sol-Air

BTW identificatienummer (tax): BE01415008544
Ondernemingsnummer: 1537780761
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 259,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Heating - Warm air; Hot air generators; Air conditioning - Installation

Product categorie (product category): Solar protection - Outside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sol-Air
(Get full report from official database of BE for Sol-Air)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sol-Air
Addition kinds of activities for Sol-Air

3331. Primaire koper | Primary copper
239203. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
628901. Beschermende commissies | Protective committees
39490000. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
39999947. Slijpen en pulveriseren van materialen, nec | Grinding and pulverizing of materials, nec

Werken bij Sol-Air: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sol-Air: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sol-Air. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sol-Air. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

Zoek naar antwoorden van Sol-Air in sociale netwerken
Look for responds of Sol-Air in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sol-Air. Laat een reactie achter voor Sol-Air. Sol-Air bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sol-Air. Leave a respond for Sol-Air. Sol-Air on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sol-Air op de google maps. Adres en contacten Sol-Air
Location of Sol-Air on the google maps. Address and contacts of Sol-Air

Andere gerelateerde bedrijven als come Sol-Air Sol-Air: W.C. RAP & GLAD | SUMIDEC SCRL - MR SURZYN | M. MAHILLON | BAEYENS FRANCOIS CONTAINERS | LEON VERCAUTEREN

Other related companies as Sol-Air: W.C. RAP & GLAD | SUMIDEC SCRL - MR SURZYN | M. MAHILLON | BAEYENS FRANCOIS CONTAINERS | LEON VERCAUTEREN

Sol-Air is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sol-Air, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01415008544. Het bedrijf Sol-Air bevindt zich op het adres: Tallaart 34; 2500; Lier (Koningshooikt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 259,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Solar protection - Outside. Lijst met producten zijn Heating - Warm air; Hot air generators; Air conditioning - Installation.
De hoofdactiviteit van Sol-Air is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sol-Air is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sol-Air, openstaande posities, locatie van Sol-Air op de kaart.

Sol-Air is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sol-Air, company assigned to the tax number BE01415008544. The company Sol-Air is located at the address: Tallaart 34; 2500; Lier (Koningshooikt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 259,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Solar protection - Outside. List of products are Heating - Warm air; Hot air generators; Air conditioning - Installation.
The main activity of Sol-Air is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sol-Air is not available. You also can look at reviews of Sol-Air, open positions, location of Sol-Air on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sol-Air, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sol-Air, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sol-Air, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sol-Air, employees, financial statistics.