Reijnders Luc BVBA

Contactgegevens Reijnders Luc BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Reijnders Luc BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Reijnders Luc BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Runksterkiezel 40; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 27 22 62^^011 27 22 62; 0475 29 12 75 (+32-011 27 22 62^^011 27 22 62; 0475 29 12 75) 011 27 22 62^^011 27 22 62; 0475 29 12 75 (+32-011 27 22 62^^011 27 22 62; 0475 29 12 75)

Fax (fax): 011 28 16 57 (+32-011 28 16 57) 011 28 16 57 (+32-011 28 16 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Reijnders Luc BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Reijnders Luc BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Reijnders Luc BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Reijnders Luc BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Reijnders Luc BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Reijnders Luc BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Reijnders Luc BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Reijnders Luc BVBA
Products information Reijnders Luc BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09313629150
Ondernemingsnummer: 6314086914
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 458,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Electric contractors - Housewiring; Alarm systems - Installation; Solar protection - Inside; Domotics

Product categorie (product category): Solar protection - Outside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Reijnders Luc BVBA
(Get full report from official database of BE for Reijnders Luc BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Reijnders Luc BVBA
Addition kinds of activities for Reijnders Luc BVBA

3211. Vlakglas | Flat glass
17999944. Vlagpaal erectie | Flag pole erection
20689902. Zaden: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Seeds: dried, dehydrated, salted or roasted
22529900. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
36290103. Inverters, niet-roterende: elektrisch | Inverters, nonrotating: electrical
51490900. Koffie en thee | Coffee and tea
56990405. Shirts, op maat gemaakt | Shirts, custom made
70219903. Huisvesting, behalve organisatie | Lodging house, except organization

Werken bij Reijnders Luc BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Reijnders Luc BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Reijnders Luc BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Reijnders Luc BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (GENT) (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Senior Accountant - Brussel (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring binnen de boekhouding en ben je gretig om deze te kunnen delen met een team? Ben je eventueel ook geïnteresseerd om je te verdiepen in HR administratie? Dan heeft Accountemps de ideale interim opportuniteit voor jou. De klant is een marktspeler in de mechanische wereld en heeft zijn kantoor in Brussel. Jouw takenpakket: Het voeren van een correcte en tijdige financiële en HR administratie; Registratie van in- en uitstroom financiële middelen zoals facturen, geldstromen, etc.; Controle van de facturatie; Het ondersteunende werk van de maand- en jaarafsluiting, de balansen en rapportage; Het beheren en actualiseren van de personeelsdossiers en het afhandelen van de administratieve procedures. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van Reijnders Luc BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Reijnders Luc BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Reijnders Luc BVBA. Laat een reactie achter voor Reijnders Luc BVBA. Reijnders Luc BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Reijnders Luc BVBA. Leave a respond for Reijnders Luc BVBA. Reijnders Luc BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Reijnders Luc BVBA op de google maps. Adres en contacten Reijnders Luc BVBA
Location of Reijnders Luc BVBA on the google maps. Address and contacts of Reijnders Luc BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Reijnders Luc BVBA Reijnders Luc BVBA: FLESPEKA BVBA | SELECTURE | Hourt & Fils | Cattoir H | COLETTE SEYNAVE

Other related companies as Reijnders Luc BVBA: FLESPEKA BVBA | SELECTURE | Hourt & Fils | Cattoir H | COLETTE SEYNAVE

Reijnders Luc BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Reijnders Luc BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09313629150. Het bedrijf Reijnders Luc BVBA bevindt zich op het adres: Runksterkiezel 40; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 458,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Solar protection - Outside. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Alarm systems - Installation; Solar protection - Inside; Domotics.
De hoofdactiviteit van Reijnders Luc BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Reijnders Luc BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Reijnders Luc BVBA, openstaande posities, locatie van Reijnders Luc BVBA op de kaart.

Reijnders Luc BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Reijnders Luc BVBA, company assigned to the tax number BE09313629150. The company Reijnders Luc BVBA is located at the address: Runksterkiezel 40; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 458,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Solar protection - Outside. List of products are Electric contractors - Housewiring; Alarm systems - Installation; Solar protection - Inside; Domotics.
The main activity of Reijnders Luc BVBA is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Reijnders Luc BVBA is not available. You also can look at reviews of Reijnders Luc BVBA, open positions, location of Reijnders Luc BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Reijnders Luc BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Reijnders Luc BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Reijnders Luc BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Reijnders Luc BVBA, employees, financial statistics.