FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV

Contactgegevens FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ikarosln. 19 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-25-62-60 32-27-25-62-60

Fax (fax): 32-27-21-46-99 32-27-21-46-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV
Products information FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01900329589
Ondernemingsnummer: 6469268798
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stationery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV
(Get full report from official database of BE for FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV
Addition kinds of activities for FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV

513600. Herenkleding | Men's and boy's clothing
07230208. Rijstdroogdiensten | Rice drying services
26210502. Bristols | Bristols
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
35850101. Airconditioning units, compleet: huishoudelijk of industrieel | Air conditioning units, complete: domestic or industrial
39991201. Badges, metaal: politieagenten, brandweerlieden, enz. | Badges, metal: policemen, firemen, etc.
56329903. Kostuum juwelen | Costume jewelry
76990507. Pallet reparatie | Pallet repair
79999910. Recreatiecentrum | Recreation center

Werken bij FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

Zoek naar antwoorden van FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV. Laat een reactie achter voor FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV. FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV. Leave a respond for FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV. FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV op de google maps. Adres en contacten FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV
Location of FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV on the google maps. Address and contacts of FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV: SONIA | Missing Children International Network | FRANS GOEMAN | BANCONTACT-MISTER CASH | CAR SOUND BRUNO

Other related companies as FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV: SONIA | Missing Children International Network | FRANS GOEMAN | BANCONTACT-MISTER CASH | CAR SOUND BRUNO

FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01900329589. Het bedrijf FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV bevindt zich op het adres: Ikarosln. 19 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stationery. Producten gemaakt in FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV, openstaande posities, locatie van FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV op de kaart.

FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV, company assigned to the tax number BE01900329589. The company FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV is located at the address: Ikarosln. 19 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stationery. Products created in FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV were not found.
The main activity of FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV is not available. You also can look at reviews of FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV, open positions, location of FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHOLLINGSWORTH & VOSE EUROPE NV, employees, financial statistics.