DUMONT EDDY ETS

Contactgegevens DUMONT EDDY ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUMONT EDDY ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUMONT EDDY ETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Flandres 23; 7900; Leuze-en-Hainaut, België

Telefoon (phone): 069 66 31 08 (+32-069 66 31 08) 069 66 31 08 (+32-069 66 31 08)

Fax (fax): 069 66 31 08 (+32-069 66 31 08) 069 66 31 08 (+32-069 66 31 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUMONT EDDY ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUMONT EDDY ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUMONT EDDY ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUMONT EDDY ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUMONT EDDY ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUMONT EDDY ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUMONT EDDY ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUMONT EDDY ETS
Products information DUMONT EDDY ETS

BTW identificatienummer (tax): BE09385589599
Ondernemingsnummer: 4722717285
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 529,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DUMONT EDDY ETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Solar protection - Outside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUMONT EDDY ETS
(Get full report from official database of BE for DUMONT EDDY ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUMONT EDDY ETS
Addition kinds of activities for DUMONT EDDY ETS

2083. Mout | Malt
355907. Rubberwerkmachines, inclusief banden | Rubber working machinery, including tires
599909. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies
20150101. Kip, verwerkt, NSK | Chicken, processed, nsk
29510205. Mastiekvloersamenstelling | Mastic floor composition
38290207. Vochtigheidsinstrumenten, behalve industriële procestype | Humidity instruments, except industrial process type
50820305. ladders | Ladders

Werken bij DUMONT EDDY ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUMONT EDDY ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUMONT EDDY ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUMONT EDDY ETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van DUMONT EDDY ETS in sociale netwerken
Look for responds of DUMONT EDDY ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUMONT EDDY ETS. Laat een reactie achter voor DUMONT EDDY ETS. DUMONT EDDY ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUMONT EDDY ETS. Leave a respond for DUMONT EDDY ETS. DUMONT EDDY ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUMONT EDDY ETS op de google maps. Adres en contacten DUMONT EDDY ETS
Location of DUMONT EDDY ETS on the google maps. Address and contacts of DUMONT EDDY ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come DUMONT EDDY ETS DUMONT EDDY ETS: LES TROIS PETITS COCHONS | M.B.C. INTERNATIONAL | SQUASH LA JOUERIE | R?SIDENCE ARCADE/MAISON DE REPOS ARCADE | Drukkerij Fransen BVBA

Other related companies as DUMONT EDDY ETS: LES TROIS PETITS COCHONS | M.B.C. INTERNATIONAL | SQUASH LA JOUERIE | R?SIDENCE ARCADE/MAISON DE REPOS ARCADE | Drukkerij Fransen BVBA

DUMONT EDDY ETS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUMONT EDDY ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09385589599. Het bedrijf DUMONT EDDY ETS bevindt zich op het adres: Avenue des Flandres 23; 7900; Leuze-en-Hainaut. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 529,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Solar protection - Outside. Producten gemaakt in DUMONT EDDY ETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUMONT EDDY ETS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUMONT EDDY ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUMONT EDDY ETS, openstaande posities, locatie van DUMONT EDDY ETS op de kaart.

DUMONT EDDY ETS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUMONT EDDY ETS, company assigned to the tax number BE09385589599. The company DUMONT EDDY ETS is located at the address: Avenue des Flandres 23; 7900; Leuze-en-Hainaut. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 529,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Solar protection - Outside. Products created in DUMONT EDDY ETS were not found.
The main activity of DUMONT EDDY ETS is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DUMONT EDDY ETS is not available. You also can look at reviews of DUMONT EDDY ETS, open positions, location of DUMONT EDDY ETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUMONT EDDY ETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUMONT EDDY ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUMONT EDDY ETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUMONT EDDY ETS, employees, financial statistics.