Defrabel BVBA

Contactgegevens Defrabel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Defrabel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Defrabel BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koebrugstraat 27 Box 3; 8400; Oostende (Stene), België

Telefoon (phone): 059 50 51 81 (+32-059 50 51 81) 059 50 51 81 (+32-059 50 51 81)

Fax (fax): 059 50 51 81; 059 50 93 79 (+32-059 50 51 81; 059 50 93 79) 059 50 51 81; 059 50 93 79 (+32-059 50 51 81; 059 50 93 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Defrabel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Defrabel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Defrabel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Defrabel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Defrabel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Defrabel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Defrabel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Defrabel BVBA
Products information Defrabel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04747161865
Ondernemingsnummer: 1429016113
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Defrabel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Solar protection - Outside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Defrabel BVBA
(Get full report from official database of BE for Defrabel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Defrabel BVBA
Addition kinds of activities for Defrabel BVBA

8399. Sociale diensten, nec | Social services, nec
275901. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
283303. antibiotica | Antibiotics
01610303. Uienboerderij | Onion farm
22210302. Crepe satijnen | Crepe satins
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection
50150102. Automotive benodigdheden, gebruikt: groothandel en detailhandel | Automotive supplies, used: wholesale and retail
50459906. Mainframe computers | Mainframe computers
62110207. Ondernemers, veiligheid | Underwriters, security
76991807. Matras renovatie en reparatie winkel | Mattress renovating and repair shop

Werken bij Defrabel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Defrabel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Defrabel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Defrabel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

  • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

  • Student Schoonmakers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket van de schoonmaker/schoonmaakster: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • dakwerker platte daken (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Zulte zijn wij op zoek naar een dakwerker-platte daken

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

Zoek naar antwoorden van Defrabel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Defrabel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Defrabel BVBA. Laat een reactie achter voor Defrabel BVBA. Defrabel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Defrabel BVBA. Leave a respond for Defrabel BVBA. Defrabel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Defrabel BVBA op de google maps. Adres en contacten Defrabel BVBA
Location of Defrabel BVBA on the google maps. Address and contacts of Defrabel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Defrabel BVBA Defrabel BVBA: ANNIE ´T WINKELTJE | HANDBOEKBINDERIJ ROZIER | CE GAUMAIS VIRTON | F.C. BERLAAR-HEIKANT | M. KUSNIEREK

Other related companies as Defrabel BVBA: ANNIE ´T WINKELTJE | HANDBOEKBINDERIJ ROZIER | CE GAUMAIS VIRTON | F.C. BERLAAR-HEIKANT | M. KUSNIEREK

Defrabel BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Defrabel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04747161865. Het bedrijf Defrabel BVBA bevindt zich op het adres: Koebrugstraat 27 Box 3; 8400; Oostende (Stene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Solar protection - Outside. Producten gemaakt in Defrabel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Defrabel BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Defrabel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Defrabel BVBA, openstaande posities, locatie van Defrabel BVBA op de kaart.

Defrabel BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Defrabel BVBA, company assigned to the tax number BE04747161865. The company Defrabel BVBA is located at the address: Koebrugstraat 27 Box 3; 8400; Oostende (Stene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Solar protection - Outside. Products created in Defrabel BVBA were not found.
The main activity of Defrabel BVBA is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Defrabel BVBA is not available. You also can look at reviews of Defrabel BVBA, open positions, location of Defrabel BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Defrabel BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Defrabel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Defrabel BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Defrabel BVBA, employees, financial statistics.