BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB
Private companiesPersonal Services • BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB

Contactgegevens BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Beaumont 105; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 33 63 42 (+32-065 33 63 42) 065 33 63 42 (+32-065 33 63 42)

Fax (fax): 065 34 01 89 (+32-065 34 01 89) 065 34 01 89 (+32-065 34 01 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB
Products information BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB

BTW identificatienummer (tax): BE06903228759
Ondernemingsnummer: 4176147460
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Soil analysis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB
(Get full report from official database of BE for BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB
Addition kinds of activities for BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB

228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
295200. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
343300. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
20419908. Hominy grits (behalve ontbijt eten) | Hominy grits (except breakfast food)
20450111. Fosfaatmeel: van gekochte bloem | Phosphated flour: from purchased flour
22730501. Chenille tapijten | Chenille rugs
28330400. Dierlijke producten | Animal based products
32720712. Siding, prefab steen | Siding, precast stone
34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating

Werken bij BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Sales Rep. CityBot/Chatbotmasters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent helemaal weg van de laatste nieuwe trends en sociale media. Internetmarketing vind je cool en het liefst zou je er de hele dag met mensen over praten. Wij zijn opzoek naar een enthousiast persoon dat een van onze concepten lanceert dat helemaal draait rond A.I. en chatrobots. Automatiseren is de toekomst al jaren. Met meer dan 15 miljoen facebook pagina's hebben we dan ook nood aan chatrobots die ingezet kunnen worden als marketing tool. We hebben een 'proven concept' dat klanten veel geld en leads kunnen opbrengen. Daarom zijn we misschien opzoek naar jou. Ben jij een gedreven en enthousiaste vertegenwoordiger? Iemand die nieuwe skills wilt bijleren? Geen 9 to 5 persoon? Objectieven gedreven? Zin om bij te leren? Een bedrijf te doen groeien? Mee aan het roer van die groei te staan? Iemand die voor resultaat gaat en enkel met de laatste nieuwe dingen wilt werken? Neem dan zeker contact op met ons.

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB. Laat een reactie achter voor BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB. BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB. Leave a respond for BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB. BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB op de google maps. Adres en contacten BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB
Location of BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB on the google maps. Address and contacts of BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB: LERUTH CARROSERIE/INDUSTRIELLE SA | Vigne (A La) | PECOTEX | GEERT VERMEULEN | DOCTEUR COOLENS WILLY

Other related companies as BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB: LERUTH CARROSERIE/INDUSTRIELLE SA | Vigne (A La) | PECOTEX | GEERT VERMEULEN | DOCTEUR COOLENS WILLY

BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06903228759. Het bedrijf BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB bevindt zich op het adres: Chaussée de Beaumont 105; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Soil analysis. Producten gemaakt in BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB, openstaande posities, locatie van BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB op de kaart.

BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB, company assigned to the tax number BE06903228759. The company BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB is located at the address: Chaussée de Beaumont 105; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Soil analysis. Products created in BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB were not found.
The main activity of BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB is not available. You also can look at reviews of BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB, open positions, location of BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU D'ETUDE GEOLOGIQUES ET GEOTECHNIQUES JACOB, employees, financial statistics.