SOFTCAD

Contactgegevens SOFTCAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOFTCAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOFTCAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 75-77; 7060; ZINNIK, België

Telefoon (phone): 67336085 (+32-67336085) 67336085 (+32-67336085)

Fax (fax): +32 (53) 321-51-77 +32 (53) 321-51-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOFTCAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOFTCAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOFTCAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOFTCAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOFTCAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOFTCAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOFTCAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOFTCAD
Products information SOFTCAD

BTW identificatienummer (tax): BE04037445068
Ondernemingsnummer: 1185119628
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 547,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in SOFTCAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOFTCAD
(Get full report from official database of BE for SOFTCAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOFTCAD
Addition kinds of activities for SOFTCAD

508599. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec
514301. Melk | Milk
22111210. Matelasse, katoen | Matelasse, cotton
22990100. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
25910101. Gordijn- en draperijstaafjes, palen en armaturen | Curtain and drapery rods, poles, and fixtures
35750103. Teleprinters (crt), multistation | Teleprinters (crt), multistation
37280114. Stabilisatoren, vliegtuigen | Stabilizers, aircraft
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand
83619903. Halve groepshuis, personen met sociale of persoonlijke problemen | Halfway group home, persons with social or personal problems

Werken bij SOFTCAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOFTCAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOFTCAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOFTCAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

  • Winkelbediende afdeling baby-artikelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa Opstellen en opvolgen van geboortelijsten Werken met PC-programma voor geboortelijsten

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • MONTEURS (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor vakkundige installatie van poorten en zonwering zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Je hebt technische ervaring en kennis van verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof.

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van SOFTCAD in sociale netwerken
Look for responds of SOFTCAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOFTCAD. Laat een reactie achter voor SOFTCAD. SOFTCAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOFTCAD. Leave a respond for SOFTCAD. SOFTCAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOFTCAD op de google maps. Adres en contacten SOFTCAD
Location of SOFTCAD on the google maps. Address and contacts of SOFTCAD

Andere gerelateerde bedrijven als come SOFTCAD SOFTCAD: LEUVEN MEASUREMENTS AND SYSTEMS INTERNATIONAL NV | Nielandt | Rivalo | Jacob & Cie SPRL | J. SAP

Other related companies as SOFTCAD: LEUVEN MEASUREMENTS AND SYSTEMS INTERNATIONAL NV | Nielandt | Rivalo | Jacob & Cie SPRL | J. SAP

SOFTCAD is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOFTCAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04037445068. Het bedrijf SOFTCAD bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 75-77; 7060; ZINNIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 547,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in SOFTCAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOFTCAD is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOFTCAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOFTCAD, openstaande posities, locatie van SOFTCAD op de kaart.

SOFTCAD is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOFTCAD, company assigned to the tax number BE04037445068. The company SOFTCAD is located at the address: RUE DE LA STATION 75-77; 7060; ZINNIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 547,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in SOFTCAD were not found.
The main activity of SOFTCAD is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOFTCAD is not available. You also can look at reviews of SOFTCAD, open positions, location of SOFTCAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOFTCAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOFTCAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOFTCAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOFTCAD, employees, financial statistics.