SHARP INDUSTRIAL DESIGN

Contactgegevens SHARP INDUSTRIAL DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHARP INDUSTRIAL DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHARP INDUSTRIAL DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CORTAIE 111; 1390; GREZ-DOICEAU, België

Telefoon (phone): 10860399 (+32-10860399) 10860399 (+32-10860399)

Fax (fax): +32 (15) 581-53-95 +32 (15) 581-53-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHARP INDUSTRIAL DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHARP INDUSTRIAL DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHARP INDUSTRIAL DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHARP INDUSTRIAL DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHARP INDUSTRIAL DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHARP INDUSTRIAL DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHARP INDUSTRIAL DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHARP INDUSTRIAL DESIGN
Products information SHARP INDUSTRIAL DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE02266723632
Ondernemingsnummer: 8740692138
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in SHARP INDUSTRIAL DESIGN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHARP INDUSTRIAL DESIGN
(Get full report from official database of BE for SHARP INDUSTRIAL DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHARP INDUSTRIAL DESIGN
Addition kinds of activities for SHARP INDUSTRIAL DESIGN

3082. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
295200. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
594502. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
38450104. Cardiographs | Cardiographs
39519909. Stylografische pennen en onderdelen | Stylographic pens and parts
73790103. Tape recertification service | Tape recertification service
94319900. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec

Werken bij SHARP INDUSTRIAL DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHARP INDUSTRIAL DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHARP INDUSTRIAL DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHARP INDUSTRIAL DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • Kamermeisje voor hotel in Elewijt (deeltijds + tijdelijk) (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken dringend kamermeisje voor poetsen werkuren: 6 - 14 u Periode: 5 november tot en met 9 november 2018

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

Zoek naar antwoorden van SHARP INDUSTRIAL DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of SHARP INDUSTRIAL DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHARP INDUSTRIAL DESIGN. Laat een reactie achter voor SHARP INDUSTRIAL DESIGN. SHARP INDUSTRIAL DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHARP INDUSTRIAL DESIGN. Leave a respond for SHARP INDUSTRIAL DESIGN. SHARP INDUSTRIAL DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHARP INDUSTRIAL DESIGN op de google maps. Adres en contacten SHARP INDUSTRIAL DESIGN
Location of SHARP INDUSTRIAL DESIGN on the google maps. Address and contacts of SHARP INDUSTRIAL DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come SHARP INDUSTRIAL DESIGN SHARP INDUSTRIAL DESIGN: RUITERBOETIEK ZILVEREN SPOOR | MARTIN FERSON | Cre-Arel SPRL | YVON DEWITTE | DRUKKERIJ VOET NV

Other related companies as SHARP INDUSTRIAL DESIGN: RUITERBOETIEK ZILVEREN SPOOR | MARTIN FERSON | Cre-Arel SPRL | YVON DEWITTE | DRUKKERIJ VOET NV

SHARP INDUSTRIAL DESIGN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHARP INDUSTRIAL DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02266723632. Het bedrijf SHARP INDUSTRIAL DESIGN bevindt zich op het adres: RUE DE LA CORTAIE 111; 1390; GREZ-DOICEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 565,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in SHARP INDUSTRIAL DESIGN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SHARP INDUSTRIAL DESIGN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHARP INDUSTRIAL DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHARP INDUSTRIAL DESIGN, openstaande posities, locatie van SHARP INDUSTRIAL DESIGN op de kaart.

SHARP INDUSTRIAL DESIGN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHARP INDUSTRIAL DESIGN, company assigned to the tax number BE02266723632. The company SHARP INDUSTRIAL DESIGN is located at the address: RUE DE LA CORTAIE 111; 1390; GREZ-DOICEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 565,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in SHARP INDUSTRIAL DESIGN were not found.
The main activity of SHARP INDUSTRIAL DESIGN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SHARP INDUSTRIAL DESIGN is not available. You also can look at reviews of SHARP INDUSTRIAL DESIGN, open positions, location of SHARP INDUSTRIAL DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHARP INDUSTRIAL DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHARP INDUSTRIAL DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHARP INDUSTRIAL DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHARP INDUSTRIAL DESIGN, employees, financial statistics.