POWER COMPUTING

Contactgegevens POWER COMPUTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POWER COMPUTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

POWER COMPUTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENDAM 49; 9600; RONSE, België

Telefoon (phone): 55207642 (+32-55207642) 55207642 (+32-55207642)

Fax (fax): +32 (84) 832-73-88 +32 (84) 832-73-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POWER COMPUTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POWER COMPUTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POWER COMPUTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POWER COMPUTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POWER COMPUTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POWER COMPUTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POWER COMPUTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POWER COMPUTING
Products information POWER COMPUTING

BTW identificatienummer (tax): BE02736389160
Ondernemingsnummer: 6255035400
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in POWER COMPUTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POWER COMPUTING
(Get full report from official database of BE for POWER COMPUTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor POWER COMPUTING
Addition kinds of activities for POWER COMPUTING

305200. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
20150200. Eend slachten en verwerking | Duck slaughtering and processing
23399905. Moederschapskleding | Maternity clothing
24991205. Spoel, multiplex | Reels, plywood
35680200. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house

Werken bij POWER COMPUTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POWER COMPUTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POWER COMPUTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POWER COMPUTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

Zoek naar antwoorden van POWER COMPUTING in sociale netwerken
Look for responds of POWER COMPUTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor POWER COMPUTING. Laat een reactie achter voor POWER COMPUTING. POWER COMPUTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POWER COMPUTING. Leave a respond for POWER COMPUTING. POWER COMPUTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POWER COMPUTING op de google maps. Adres en contacten POWER COMPUTING
Location of POWER COMPUTING on the google maps. Address and contacts of POWER COMPUTING

Andere gerelateerde bedrijven als come POWER COMPUTING POWER COMPUTING: Van Mieghem L | A S D Motor | VERITAS | V.B.C. HANNUTOIS | Michel Deflorenne

Other related companies as POWER COMPUTING: Van Mieghem L | A S D Motor | VERITAS | V.B.C. HANNUTOIS | Michel Deflorenne

POWER COMPUTING is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POWER COMPUTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736389160. Het bedrijf POWER COMPUTING bevindt zich op het adres: MOLENDAM 49; 9600; RONSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in POWER COMPUTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POWER COMPUTING is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POWER COMPUTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POWER COMPUTING, openstaande posities, locatie van POWER COMPUTING op de kaart.

POWER COMPUTING is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is POWER COMPUTING, company assigned to the tax number BE02736389160. The company POWER COMPUTING is located at the address: MOLENDAM 49; 9600; RONSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in POWER COMPUTING were not found.
The main activity of POWER COMPUTING is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POWER COMPUTING is not available. You also can look at reviews of POWER COMPUTING, open positions, location of POWER COMPUTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POWER COMPUTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POWER COMPUTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POWER COMPUTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POWER COMPUTING, employees, financial statistics.