FLPAUL THIRY DECOR BVBA

Contactgegevens FLPAUL THIRY DECOR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPAUL THIRY DECOR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPAUL THIRY DECOR BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 10 3020 Herent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-23-02-50 32-16-23-02-50

Fax (fax): 32-16-23-06-50 32-16-23-06-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPAUL THIRY DECOR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPAUL THIRY DECOR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPAUL THIRY DECOR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPAUL THIRY DECOR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPAUL THIRY DECOR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPAUL THIRY DECOR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPAUL THIRY DECOR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPAUL THIRY DECOR BVBA
Products information FLPAUL THIRY DECOR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02633117675
Ondernemingsnummer: 2012115478
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 782,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLPAUL THIRY DECOR BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wall coverings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPAUL THIRY DECOR BVBA
(Get full report from official database of BE for FLPAUL THIRY DECOR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPAUL THIRY DECOR BVBA
Addition kinds of activities for FLPAUL THIRY DECOR BVBA

508705. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
35239905. Aanhangwagens en wagons, boerderij | Trailers and wagons, farm
56419900. Kinder- en zuigelingenwinkels, nec | Children's and infants' wear stores, nec
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn
72990602. Auto titel en tag service aan particulieren | Car title and tag service to individuals

Werken bij FLPAUL THIRY DECOR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPAUL THIRY DECOR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPAUL THIRY DECOR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPAUL THIRY DECOR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van FLPAUL THIRY DECOR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLPAUL THIRY DECOR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPAUL THIRY DECOR BVBA. Laat een reactie achter voor FLPAUL THIRY DECOR BVBA. FLPAUL THIRY DECOR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPAUL THIRY DECOR BVBA. Leave a respond for FLPAUL THIRY DECOR BVBA. FLPAUL THIRY DECOR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPAUL THIRY DECOR BVBA op de google maps. Adres en contacten FLPAUL THIRY DECOR BVBA
Location of FLPAUL THIRY DECOR BVBA on the google maps. Address and contacts of FLPAUL THIRY DECOR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPAUL THIRY DECOR BVBA FLPAUL THIRY DECOR BVBA: NOLS | Eram | DE WIT F. | WALTER RAES | GOJU RYU

Other related companies as FLPAUL THIRY DECOR BVBA: NOLS | Eram | DE WIT F. | WALTER RAES | GOJU RYU

FLPAUL THIRY DECOR BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPAUL THIRY DECOR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02633117675. Het bedrijf FLPAUL THIRY DECOR BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 10 3020 Herent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 782,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wall coverings. Producten gemaakt in FLPAUL THIRY DECOR BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPAUL THIRY DECOR BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPAUL THIRY DECOR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPAUL THIRY DECOR BVBA, openstaande posities, locatie van FLPAUL THIRY DECOR BVBA op de kaart.

FLPAUL THIRY DECOR BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPAUL THIRY DECOR BVBA, company assigned to the tax number BE02633117675. The company FLPAUL THIRY DECOR BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 10 3020 Herent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 782,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wall coverings. Products created in FLPAUL THIRY DECOR BVBA were not found.
The main activity of FLPAUL THIRY DECOR BVBA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPAUL THIRY DECOR BVBA is not available. You also can look at reviews of FLPAUL THIRY DECOR BVBA, open positions, location of FLPAUL THIRY DECOR BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPAUL THIRY DECOR BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPAUL THIRY DECOR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPAUL THIRY DECOR BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPAUL THIRY DECOR BVBA, employees, financial statistics.