SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE

Contactgegevens SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 179; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): 16319900 (+32-16319900) 16319900 (+32-16319900)

Fax (fax): +32 (86) 697-75-26 +32 (86) 697-75-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE
Products information SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE

BTW identificatienummer (tax): BE01981079101
Ondernemingsnummer: 3515594482
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE
(Get full report from official database of BE for SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE
Addition kinds of activities for SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE

506500. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
02519901. Broiling kippen, het verhogen van | Broiling chickens, raising of
17710303. Parkeren bouw | Parking lot construction
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
28359910. Zwangerschapstest kits | Pregnancy test kits
34989901. Spoelen, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Coils, pipe: fabricated from purchased pipe
38429909. Grafieken, kunstmatig: voor operatie | Grafts, artifical: for surgery
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
83220203. Kinderbegeleidingsagentschap | Child guidance agency
87439900. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec

Werken bij SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Office Manager Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Vaste Job

    - Het beheren van een key-account / inhouse-klant - Het opbouwen, beheren en ontwikkelen van klantenrelaties door een gerichte marktbewerking - Je brengt de lokale HR-wereld in kaart en weet wat er beweegt in de markt - Je doet actief aan prospectie en netwerking - Je streeft naar een efficiënte werking van het kantoor: je plant en organiseert het werk - Je stuurt, ondersteunt en motiveert dagelijks je team in hun core business: matching - Je staat in voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op kantoor - Je rapporteert de resultaten en de inspanningen van het kantoor

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE in sociale netwerken
Look for responds of SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE. Laat een reactie achter voor SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE. SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE. Leave a respond for SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE. SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE op de google maps. Adres en contacten SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE
Location of SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE on the google maps. Address and contacts of SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE: QUARTIER LATIN | JOHANNA BROEKAERT | CHIROJONGENS | IMMOB. HENRI KRASSNIKOFF | REINHOLD COLLAS

Other related companies as SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE: QUARTIER LATIN | JOHANNA BROEKAERT | CHIROJONGENS | IMMOB. HENRI KRASSNIKOFF | REINHOLD COLLAS

SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01981079101. Het bedrijf SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 179; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE, openstaande posities, locatie van SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE op de kaart.

SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE, company assigned to the tax number BE01981079101. The company SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE is located at the address: MECHELSESTEENWEG 179; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sociale secretariaten. Products created in SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE were not found.
The main activity of SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE is not available. You also can look at reviews of SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE, open positions, location of SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIAAL SECRETARIAAT SODIWE, employees, financial statistics.