SOCIAAL SECRETARIAAT KMO

Contactgegevens SOCIAAL SECRETARIAAT KMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIAAL SECRETARIAAT KMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIAAL SECRETARIAAT KMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLANTIN EN MORETUSLEI 295; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32175895 32175895

Fax (fax): +32 (82) 658-31-43 +32 (82) 658-31-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIAAL SECRETARIAAT KMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIAAL SECRETARIAAT KMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIAAL SECRETARIAAT KMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIAAL SECRETARIAAT KMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIAAL SECRETARIAAT KMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIAAL SECRETARIAAT KMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIAAL SECRETARIAAT KMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIAAL SECRETARIAAT KMO
Products information SOCIAAL SECRETARIAAT KMO

BTW identificatienummer (tax): BE05773559570
Ondernemingsnummer: 5181121826
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in SOCIAAL SECRETARIAAT KMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIAAL SECRETARIAAT KMO
(Get full report from official database of BE for SOCIAAL SECRETARIAAT KMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIAAL SECRETARIAAT KMO
Addition kinds of activities for SOCIAAL SECRETARIAAT KMO

3131. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
331399. Electrometallurgische producten, nec | Electrometallurgical products, nec
14239901. Dioriet, gebroken en gebroken-steengroeven | Diorite, crushed and broken-quarrying
27590801. Decals: drukwerk, nsk | Decals: printing, nsk
28190607. Nucleaire brandstoffen, uranium slak (radioactieve) | Nuclear fuels, uranium slug (radioactive)
31310106. Pinnen, schoen | Pegs, shoe
32990403. Bloemboxen, Gips van Parijs | Flower boxes, plaster of paris
34440510. Post (postkantoor) verzameling of opbergdozen, plaat | Mail (post office) collection or storage boxes, sheet metal
75320202. Verfwinkel, auto | Paint shop, automotive

Werken bij SOCIAAL SECRETARIAAT KMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIAAL SECRETARIAAT KMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIAAL SECRETARIAAT KMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIAAL SECRETARIAAT KMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productieoperator (m/v) in de regio Temse? Dan zijn wij naar jou op zoek! Je werkt voor een bedrijf actief in elektrische materialen. Op de productieafdeling worden van grote rollen bekabeling kleine rolletjes gemaakt voor doe-het-zelf-zaken. Je start met het opzetten van coupkes op de rolletjes die uit de machine komen. Als dit vlot verloopt zal je stapsgewijs ook aangeleerd krijgen hoe de machine werkt. Je leert de machine bedienen en kleine storingen op te lossen. Je werkt in een 2-ploegen systeem en komt terecht in een klein team. Vroege: ma-do 5u45-14u vrijdag 5u45-13u Late: ma-do 13u45-22u00 vrijdag 12u45-20u00

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Constructie lasser Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Contructies lassen met de halfautomaat Plan kunnen lezen en interpreteren

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Schilder (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

Zoek naar antwoorden van SOCIAAL SECRETARIAAT KMO in sociale netwerken
Look for responds of SOCIAAL SECRETARIAAT KMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIAAL SECRETARIAAT KMO. Laat een reactie achter voor SOCIAAL SECRETARIAAT KMO. SOCIAAL SECRETARIAAT KMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIAAL SECRETARIAAT KMO. Leave a respond for SOCIAAL SECRETARIAAT KMO. SOCIAAL SECRETARIAAT KMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIAAL SECRETARIAAT KMO op de google maps. Adres en contacten SOCIAAL SECRETARIAAT KMO
Location of SOCIAAL SECRETARIAAT KMO on the google maps. Address and contacts of SOCIAAL SECRETARIAAT KMO

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIAAL SECRETARIAAT KMO SOCIAAL SECRETARIAAT KMO: PIRET-MELEN | VANDEMAELE | STORIE DI DONNA | LAUWERS | tradepoint.be asbl-vzw

Other related companies as SOCIAAL SECRETARIAAT KMO: PIRET-MELEN | VANDEMAELE | STORIE DI DONNA | LAUWERS | tradepoint.be asbl-vzw

SOCIAAL SECRETARIAAT KMO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIAAL SECRETARIAAT KMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05773559570. Het bedrijf SOCIAAL SECRETARIAAT KMO bevindt zich op het adres: PLANTIN EN MORETUSLEI 295; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in SOCIAAL SECRETARIAAT KMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCIAAL SECRETARIAAT KMO is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIAAL SECRETARIAAT KMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIAAL SECRETARIAAT KMO, openstaande posities, locatie van SOCIAAL SECRETARIAAT KMO op de kaart.

SOCIAAL SECRETARIAAT KMO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIAAL SECRETARIAAT KMO, company assigned to the tax number BE05773559570. The company SOCIAAL SECRETARIAAT KMO is located at the address: PLANTIN EN MORETUSLEI 295; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sociale secretariaten. Products created in SOCIAAL SECRETARIAAT KMO were not found.
The main activity of SOCIAAL SECRETARIAAT KMO is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIAAL SECRETARIAAT KMO is not available. You also can look at reviews of SOCIAAL SECRETARIAAT KMO, open positions, location of SOCIAAL SECRETARIAAT KMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIAAL SECRETARIAAT KMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIAAL SECRETARIAAT KMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIAAL SECRETARIAAT KMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIAAL SECRETARIAAT KMO, employees, financial statistics.