SOC. SECRETARIAAT SODIRO

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • SOC. SECRETARIAAT SODIRO
Private companiesAmusement and Recreation Services • SOC. SECRETARIAAT SODIRO

Contactgegevens SOC. SECRETARIAAT SODIRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOC. SECRETARIAAT SODIRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOC. SECRETARIAAT SODIRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDSTRAAT 38; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51235490 (+32-51235490) 51235490 (+32-51235490)

Fax (fax): +32 (60) 331-67-66 +32 (60) 331-67-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOC. SECRETARIAAT SODIRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOC. SECRETARIAAT SODIRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOC. SECRETARIAAT SODIRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOC. SECRETARIAAT SODIRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOC. SECRETARIAAT SODIRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOC. SECRETARIAAT SODIRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOC. SECRETARIAAT SODIRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOC. SECRETARIAAT SODIRO
Products information SOC. SECRETARIAAT SODIRO

BTW identificatienummer (tax): BE08100189208
Ondernemingsnummer: 8209777832
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in SOC. SECRETARIAAT SODIRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOC. SECRETARIAAT SODIRO
(Get full report from official database of BE for SOC. SECRETARIAAT SODIRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOC. SECRETARIAAT SODIRO
Addition kinds of activities for SOC. SECRETARIAAT SODIRO

14810100. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
24269905. Ronden of rungs, ladder: hardhout | Rounds or rungs, ladder: hardwood
30869902. Bekers en platen, schuimplastic | Cups and plates, foamed plastics
33120405. Structurele vormen en palen, staal | Structural shapes and pilings, steel
38290310. Sextans, opmeting | Sextans, surveying
59991805. Kindermeubilair, nec | Children's furniture, nec
62110106. Makelaars en dealers | Stock brokers and dealers
73499901. Chemische schoonmaakdiensten | Chemical cleaning services

Werken bij SOC. SECRETARIAAT SODIRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOC. SECRETARIAAT SODIRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOC. SECRETARIAAT SODIRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOC. SECRETARIAAT SODIRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Logopedist(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e).

Zoek naar antwoorden van SOC. SECRETARIAAT SODIRO in sociale netwerken
Look for responds of SOC. SECRETARIAAT SODIRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOC. SECRETARIAAT SODIRO. Laat een reactie achter voor SOC. SECRETARIAAT SODIRO. SOC. SECRETARIAAT SODIRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOC. SECRETARIAAT SODIRO. Leave a respond for SOC. SECRETARIAAT SODIRO. SOC. SECRETARIAAT SODIRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOC. SECRETARIAAT SODIRO op de google maps. Adres en contacten SOC. SECRETARIAAT SODIRO
Location of SOC. SECRETARIAAT SODIRO on the google maps. Address and contacts of SOC. SECRETARIAAT SODIRO

Andere gerelateerde bedrijven als come SOC. SECRETARIAAT SODIRO SOC. SECRETARIAAT SODIRO: Crédit Agricole | GEORGES TERCAEFS | ARNOLD MOEYKENS | ART ET IMAGE | Inkonox NV

Other related companies as SOC. SECRETARIAAT SODIRO: Crédit Agricole | GEORGES TERCAEFS | ARNOLD MOEYKENS | ART ET IMAGE | Inkonox NV

SOC. SECRETARIAAT SODIRO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOC. SECRETARIAAT SODIRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08100189208. Het bedrijf SOC. SECRETARIAAT SODIRO bevindt zich op het adres: NOORDSTRAAT 38; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in SOC. SECRETARIAAT SODIRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOC. SECRETARIAAT SODIRO is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOC. SECRETARIAAT SODIRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOC. SECRETARIAAT SODIRO, openstaande posities, locatie van SOC. SECRETARIAAT SODIRO op de kaart.

SOC. SECRETARIAAT SODIRO is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOC. SECRETARIAAT SODIRO, company assigned to the tax number BE08100189208. The company SOC. SECRETARIAAT SODIRO is located at the address: NOORDSTRAAT 38; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sociale secretariaten. Products created in SOC. SECRETARIAAT SODIRO were not found.
The main activity of SOC. SECRETARIAAT SODIRO is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SOC. SECRETARIAAT SODIRO is not available. You also can look at reviews of SOC. SECRETARIAAT SODIRO, open positions, location of SOC. SECRETARIAAT SODIRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOC. SECRETARIAAT SODIRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOC. SECRETARIAAT SODIRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOC. SECRETARIAAT SODIRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOC. SECRETARIAAT SODIRO, employees, financial statistics.