HULP DER PATROONS

Contactgegevens HULP DER PATROONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HULP DER PATROONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HULP DER PATROONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PATIJNTJESTRAAT 270; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92218021 (+32-92218021) 92218021 (+32-92218021)

Fax (fax): +32 (12) 997-86-83 +32 (12) 997-86-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HULP DER PATROONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HULP DER PATROONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HULP DER PATROONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HULP DER PATROONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HULP DER PATROONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HULP DER PATROONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HULP DER PATROONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HULP DER PATROONS
Products information HULP DER PATROONS

BTW identificatienummer (tax): BE08871978759
Ondernemingsnummer: 5019897460
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HULP DER PATROONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HULP DER PATROONS
(Get full report from official database of BE for HULP DER PATROONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HULP DER PATROONS
Addition kinds of activities for HULP DER PATROONS

174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
33560600. Titanium | Titanium
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
38610314. Rolluiken, camera | Shutters, camera
48129901. Mobiele telefoondiensten | Cellular telephone services

Werken bij HULP DER PATROONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HULP DER PATROONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HULP DER PATROONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HULP DER PATROONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • WERKVOORBEREIDER / OFFERTEMAKER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

     je staat in voor de werkvoorbereiding  je maakt offertes op voor verspaningswerken en walsen  je hebt telefonisch contact met klanten

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van HULP DER PATROONS in sociale netwerken
Look for responds of HULP DER PATROONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HULP DER PATROONS. Laat een reactie achter voor HULP DER PATROONS. HULP DER PATROONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HULP DER PATROONS. Leave a respond for HULP DER PATROONS. HULP DER PATROONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HULP DER PATROONS op de google maps. Adres en contacten HULP DER PATROONS
Location of HULP DER PATROONS on the google maps. Address and contacts of HULP DER PATROONS

Andere gerelateerde bedrijven als come HULP DER PATROONS HULP DER PATROONS: WILLE | CENTRAL PNEUS MONS | JENNY LEEMAN | Bodyfit | MARC VETTENBURG

Other related companies as HULP DER PATROONS: WILLE | CENTRAL PNEUS MONS | JENNY LEEMAN | Bodyfit | MARC VETTENBURG

HULP DER PATROONS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HULP DER PATROONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08871978759. Het bedrijf HULP DER PATROONS bevindt zich op het adres: PATIJNTJESTRAAT 270; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in HULP DER PATROONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HULP DER PATROONS is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HULP DER PATROONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HULP DER PATROONS, openstaande posities, locatie van HULP DER PATROONS op de kaart.

HULP DER PATROONS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HULP DER PATROONS, company assigned to the tax number BE08871978759. The company HULP DER PATROONS is located at the address: PATIJNTJESTRAAT 270; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sociale secretariaten. Products created in HULP DER PATROONS were not found.
The main activity of HULP DER PATROONS is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HULP DER PATROONS is not available. You also can look at reviews of HULP DER PATROONS, open positions, location of HULP DER PATROONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HULP DER PATROONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HULP DER PATROONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HULP DER PATROONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HULP DER PATROONS, employees, financial statistics.