ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN
Private companiesTransportation Services • ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN

Contactgegevens ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAAISTRAAT 24; 1760; ROOSDAAL, België

Telefoon (phone): 54329595 (+32-54329595) 54329595 (+32-54329595)

Fax (fax): +32 (19) 699-74-43 +32 (19) 699-74-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN
Products information ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE02738311767
Ondernemingsnummer: 5113281250
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale secretariaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN
Addition kinds of activities for ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN

354205. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
14799906. Fluorspar mijnbouw | Fluorspar mining
32290703. Glas blanks voor elektrische lampen | Glass blanks for electric light bulbs
33130102. Mangaanmetaal, niet in hoogovens gemaakt | Manganese metal, not made in blast furnaces
38260301. Densitometers, analytisch | Densitometers, analytical
51691100. Industriële zouten en poetsmiddelen | Industrial salts and polishes
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories

Werken bij ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Lesgever blind typen - Mechelen en/of Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 16 tot 17 uur in Kontich en of een dag nog te bepalen in Mechelen.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN. ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN. Leave a respond for ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN. ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN
Location of ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN: FORTIS | Aikido Club Loncin | Dethiou M-Cl | De Clercq J | FERNAND VAN HEE

Other related companies as ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN: FORTIS | Aikido Club Loncin | Dethiou M-Cl | De Clercq J | FERNAND VAN HEE

ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02738311767. Het bedrijf ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN bevindt zich op het adres: KAAISTRAAT 24; 1760; ROOSDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 146,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sociale secretariaten. Producten gemaakt in ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN op de kaart.

ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN, company assigned to the tax number BE02738311767. The company ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN is located at the address: KAAISTRAAT 24; 1760; ROOSDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 146,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sociale secretariaten. Products created in ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN were not found.
The main activity of ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN, open positions, location of ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN DIENSTEN-SECRET. VOOR ONDERNEMINGEN, employees, financial statistics.