HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS

Contactgegevens HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-NICOLAS 219; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42247777 (+32-42247777) 42247777 (+32-42247777)

Fax (fax): +32 (53) 725-30-29 +32 (53) 725-30-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS
Products information HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS

BTW identificatienummer (tax): BE06151214599
Ondernemingsnummer: 2050842285
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale huisvestingsmaatschappijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS
(Get full report from official database of BE for HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS
Addition kinds of activities for HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS

20979902. Ijsblokjes | Ice cubes
24310210. Ramen, hout | Windows, wood
30819901. Film base, cellulose acetaat of nitrocellulose kunststoffen | Film base, cellulose acetate or nitrocellulose plastics
36340106. Eierkoks, elektrisch | Egg cookers, electric
38450114. Otoscopen, electromedical | Otoscopes, electromedical
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores
84129900. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec

Werken bij HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

    Regio: ENGELMANSHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS in sociale netwerken
Look for responds of HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS. Laat een reactie achter voor HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS. HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS. Leave a respond for HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS. HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS op de google maps. Adres en contacten HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS
Location of HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS on the google maps. Address and contacts of HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS

Andere gerelateerde bedrijven als come HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS: FLGEODIS BELGIUM NV | AGENCE EL FASSI | DE BRUYNE LEO | DHONTE J-C | HULSMANS

Other related companies as HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS: FLGEODIS BELGIUM NV | AGENCE EL FASSI | DE BRUYNE LEO | DHONTE J-C | HULSMANS

HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06151214599. Het bedrijf HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS bevindt zich op het adres: RUE SAINT-NICOLAS 219; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sociale huisvestingsmaatschappijen. Producten gemaakt in HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS, openstaande posities, locatie van HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS op de kaart.

HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS, company assigned to the tax number BE06151214599. The company HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS is located at the address: RUE SAINT-NICOLAS 219; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 441,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sociale huisvestingsmaatschappijen. Products created in HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS were not found.
The main activity of HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS is not available. You also can look at reviews of HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS, open positions, location of HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HABITATION SOCIALE DE ST.NICOLAS, employees, financial statistics.