EIGEN HAARD IS GOUD WAARD

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • EIGEN HAARD IS GOUD WAARD
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • EIGEN HAARD IS GOUD WAARD

Contactgegevens EIGEN HAARD IS GOUD WAARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EIGEN HAARD IS GOUD WAARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

EIGEN HAARD IS GOUD WAARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAUWBERGSTRAAT 121B2; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56412196 (+32-56412196) 56412196 (+32-56412196)

Fax (fax): +32 (53) 205-75-43 +32 (53) 205-75-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EIGEN HAARD IS GOUD WAARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EIGEN HAARD IS GOUD WAARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EIGEN HAARD IS GOUD WAARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EIGEN HAARD IS GOUD WAARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EIGEN HAARD IS GOUD WAARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EIGEN HAARD IS GOUD WAARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EIGEN HAARD IS GOUD WAARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EIGEN HAARD IS GOUD WAARD
Products information EIGEN HAARD IS GOUD WAARD

BTW identificatienummer (tax): BE06138305664
Ondernemingsnummer: 7145477294
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 716,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in EIGEN HAARD IS GOUD WAARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sociale huisvestingsmaatschappijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EIGEN HAARD IS GOUD WAARD
(Get full report from official database of BE for EIGEN HAARD IS GOUD WAARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor EIGEN HAARD IS GOUD WAARD
Addition kinds of activities for EIGEN HAARD IS GOUD WAARD

5065. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
762300. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
24910201. Bruggen, behandeld hout | Bridges, treated wood
30110106. Binnenbanden van de motor | Motorcycle inner tubes
30690604. Gutta-percha verbindingen | Gutta-percha compounds
34960110. Netting, geweven draad: gemaakt van aangekochte draad | Netting, woven wire: made from purchased wire
35450324. Rotatie tafels | Rotary tables

Werken bij EIGEN HAARD IS GOUD WAARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EIGEN HAARD IS GOUD WAARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EIGEN HAARD IS GOUD WAARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EIGEN HAARD IS GOUD WAARD. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

Zoek naar antwoorden van EIGEN HAARD IS GOUD WAARD in sociale netwerken
Look for responds of EIGEN HAARD IS GOUD WAARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor EIGEN HAARD IS GOUD WAARD. Laat een reactie achter voor EIGEN HAARD IS GOUD WAARD. EIGEN HAARD IS GOUD WAARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EIGEN HAARD IS GOUD WAARD. Leave a respond for EIGEN HAARD IS GOUD WAARD. EIGEN HAARD IS GOUD WAARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EIGEN HAARD IS GOUD WAARD op de google maps. Adres en contacten EIGEN HAARD IS GOUD WAARD
Location of EIGEN HAARD IS GOUD WAARD on the google maps. Address and contacts of EIGEN HAARD IS GOUD WAARD

Andere gerelateerde bedrijven als come EIGEN HAARD IS GOUD WAARD EIGEN HAARD IS GOUD WAARD: GARAGE ITAL | De Linde | HUART E | PAPETERIE ARTEPLAN | GARAGE BAREE

Other related companies as EIGEN HAARD IS GOUD WAARD: GARAGE ITAL | De Linde | HUART E | PAPETERIE ARTEPLAN | GARAGE BAREE

EIGEN HAARD IS GOUD WAARD is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EIGEN HAARD IS GOUD WAARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06138305664. Het bedrijf EIGEN HAARD IS GOUD WAARD bevindt zich op het adres: LAUWBERGSTRAAT 121B2; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 716,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sociale huisvestingsmaatschappijen. Producten gemaakt in EIGEN HAARD IS GOUD WAARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EIGEN HAARD IS GOUD WAARD is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EIGEN HAARD IS GOUD WAARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EIGEN HAARD IS GOUD WAARD, openstaande posities, locatie van EIGEN HAARD IS GOUD WAARD op de kaart.

EIGEN HAARD IS GOUD WAARD is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is EIGEN HAARD IS GOUD WAARD, company assigned to the tax number BE06138305664. The company EIGEN HAARD IS GOUD WAARD is located at the address: LAUWBERGSTRAAT 121B2; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 716,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sociale huisvestingsmaatschappijen. Products created in EIGEN HAARD IS GOUD WAARD were not found.
The main activity of EIGEN HAARD IS GOUD WAARD is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EIGEN HAARD IS GOUD WAARD is not available. You also can look at reviews of EIGEN HAARD IS GOUD WAARD, open positions, location of EIGEN HAARD IS GOUD WAARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EIGEN HAARD IS GOUD WAARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EIGEN HAARD IS GOUD WAARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EIGEN HAARD IS GOUD WAARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EIGEN HAARD IS GOUD WAARD, employees, financial statistics.