West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW
Private companiesNonclassifiable Establishments • West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW

Contactgegevens West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moorseelsesteenweg 133; 8800; Roeselare (Rumbeke), België

Telefoon (phone): 051 22 42 24 (+32-051 22 42 24) 051 22 42 24 (+32-051 22 42 24)

Fax (fax): 051 24 37 48 (+32-051 24 37 48) 051 24 37 48 (+32-051 24 37 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW
Products information West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW

BTW identificatienummer (tax): BE05016326904
Ondernemingsnummer: 3583435058
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW
(Get full report from official database of BE for West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW
Addition kinds of activities for West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW

23410102. Pyjama's en bedjackets: vrouwen en kinderen | Pajamas and bedjackets: women's and children's
31110304. Die-snijden van leer | Die-cutting of leather
34960302. Papierklemmen, gemaakt van gekochte draad | Paper clips, made from purchased wire
35520210. Loopers, textielmachines | Loopers, textile machinery
59620100. Voeding automaten | Food vending machines

Werken bij West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • Gumption - SAP Consultants (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   Ask anyone at Thevaluechain why he or she likes working for the company and the answer will be: because of the great atmosphere and the professionalism. You can let your hair down every now and again. Correction, you must :-).  Watch the Red Devils together. Have a drink in the evening. Colleagues you like hanging out with in your spare time are a rare commodity, but not at Thevaluechain.     Your profile A good overview of the complete SAP for Logistics or Utilities solution. Familiar with one or more of the following SAP domains (SAP SD, SAP MM, SAP PM, SAP PP, SAP PS, SAP WM, ...) Strong interest in S/4 Hana A solid technical and/or functional knowledge of SAP  Good knowledge of French, English and/or Dutch   Our offer   It's impossible to define 'a great atmosphere'. You can't Google it. Ask someone what they mean, and you get the usual responses. We have a close team. Everyone is very open. There's lots of personal contact.  When you walk around for a day at Thevaluechain offices you will see it. You will understand what our consultants mean. They like working. They are proud of their company. Of their profession. They'll happily tell you all about the family feel. Lifelong learning is one of the cornerstones of Thevaluechain. With the Solution Evenings where the consultants refine their expertise. Or the workgroups on the latest technologies. Or the coaching sessions personal skills to leadership.     About Thevaluechain   Thevaluechain helps companies to speed up and increase the business value of SAP. As a trusted partner, we aim for the total approach with smart innovation, simplification and sustainability. We go beyond simple: with functional and technical expertise and an unconditional commitment we convert the implementation into a unique differentiator. The 200 consultants of Thevaluechain are a colourful bunch. As is normal in any healthy business. A mix of specialists and generalists, techies and lateral thinkers, out-and-out experts and sharp sales staff, newbies and veterans. What do they share? Their drive. They are professional without being rigid. Independent yet sociable.     Would you like to add value to our team?   As Thevaluechain is growing fast - with new offices in Belgium (Wavre), The Netherlands, Luxembourg and Switzerland. We are looking for SAP consultants from all seniority levels.  And we are eager to get them on board as soon as possible!    Our promise to you: You'll be respected, your initiative will be encouraged, your career and professional development will be our top priorities, you'll be remunerated based on merit and performance, you'll constantly learn, no matter how experienced you are.     Interested?   Thevaluechain looks forward to receiving your application! 

Zoek naar antwoorden van West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW in sociale netwerken
Look for responds of West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW. Laat een reactie achter voor West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW. West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW. Leave a respond for West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW. West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW op de google maps. Adres en contacten West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW
Location of West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW on the google maps. Address and contacts of West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW: FLBELCROOM NV | VAVAKO | BANCONTACT-MISTER CASH | Lenaerts R | HUIS PETERS

Other related companies as West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW: FLBELCROOM NV | VAVAKO | BANCONTACT-MISTER CASH | Lenaerts R | HUIS PETERS

West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05016326904. Het bedrijf West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW bevindt zich op het adres: Moorseelsesteenweg 133; 8800; Roeselare (Rumbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 552,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW, openstaande posities, locatie van West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW op de kaart.

West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW, company assigned to the tax number BE05016326904. The company West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW is located at the address: Moorseelsesteenweg 133; 8800; Roeselare (Rumbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 552,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Social service organizations. Products created in West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW were not found.
The main activity of West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW is not available. You also can look at reviews of West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW, open positions, location of West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company West-Vlaamse Pleeggezinnendienst VZW, employees, financial statistics.