Vlaamse Huisvestingsmaatschappij

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Vlaamse Huisvestingsmaatschappij
Private companiesUnited States Postal Service • Vlaamse Huisvestingsmaatschappij

Contactgegevens Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaamse Huisvestingsmaatschappij

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Omerlaan 50; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 20 49 16 (+32-057 20 49 16) 057 20 49 16 (+32-057 20 49 16)

Fax (fax): 057 20 54 41 (+32-057 20 54 41) 057 20 54 41 (+32-057 20 54 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaamse Huisvestingsmaatschappij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaamse Huisvestingsmaatschappij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaamse Huisvestingsmaatschappij
Products information Vlaamse Huisvestingsmaatschappij

BTW identificatienummer (tax): BE06609344482
Ondernemingsnummer: 6415710449
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Vlaamse Huisvestingsmaatschappij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaamse Huisvestingsmaatschappij
(Get full report from official database of BE for Vlaamse Huisvestingsmaatschappij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaamse Huisvestingsmaatschappij
Addition kinds of activities for Vlaamse Huisvestingsmaatschappij

17999934. Prop, set of landschap bouw, theatraal | Prop, set or scenery construction, theatrical
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
25419900. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
39959902. Kistbekleding | Casket linings
59320200. Antiques | Antiques

Werken bij Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zutendaal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: NUMBER4

    Type: Vaste Job

    Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van Vlaamse Huisvestingsmaatschappij in sociale netwerken
Look for responds of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Laat een reactie achter voor Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Vlaamse Huisvestingsmaatschappij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Leave a respond for Vlaamse Huisvestingsmaatschappij. Vlaamse Huisvestingsmaatschappij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaamse Huisvestingsmaatschappij op de google maps. Adres en contacten Vlaamse Huisvestingsmaatschappij
Location of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij on the google maps. Address and contacts of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaamse Huisvestingsmaatschappij Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: ELEC JC | MARCEL BEKKERS | ANDRE BEAURIN | Janssens M | A. NIVEAU

Other related companies as Vlaamse Huisvestingsmaatschappij: ELEC JC | MARCEL BEKKERS | ANDRE BEAURIN | Janssens M | A. NIVEAU

Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06609344482. Het bedrijf Vlaamse Huisvestingsmaatschappij bevindt zich op het adres: Sint-Omerlaan 50; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 308,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Vlaamse Huisvestingsmaatschappij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, openstaande posities, locatie van Vlaamse Huisvestingsmaatschappij op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, company assigned to the tax number BE06609344482. The company Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is located at the address: Sint-Omerlaan 50; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 308,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in Vlaamse Huisvestingsmaatschappij were not found.
The main activity of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij is not available. You also can look at reviews of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, open positions, location of Vlaamse Huisvestingsmaatschappij on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, employees, financial statistics.