Service de Santé Mentale

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Service de Santé Mentale
Private companiesFood Stores • Service de Santé Mentale

Contactgegevens Service de Santé Mentale: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Service de Santé Mentale: address, phone, fax, email, website, opening hours

Service de Santé Mentale

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Lambert 84; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 248 48 10 (+32-04 248 48 10) 04 248 48 10 (+32-04 248 48 10)

Fax (fax): +32 (55) 241-48-72 +32 (55) 241-48-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Service de Santé Mentale: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Service de Santé Mentale"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Service de Santé Mentale"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Service de Santé Mentale, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Service de Santé Mentale. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Service de Santé Mentale, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Service de Santé Mentale. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Service de Santé Mentale
Products information Service de Santé Mentale

BTW identificatienummer (tax): BE04361541748
Ondernemingsnummer: 1575134277
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Handicapped - Services & centres; Health centers

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Service de Santé Mentale
(Get full report from official database of BE for Service de Santé Mentale)

Aanvulling soorten activiteiten voor Service de Santé Mentale
Addition kinds of activities for Service de Santé Mentale

251299. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
306903. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
20990100. stropen | Syrups
30819901. Film base, cellulose acetaat of nitrocellulose kunststoffen | Film base, cellulose acetate or nitrocellulose plastics
34431102. Caissons, metalen plaat | Caissons, metal plate
58120300. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands

Werken bij Service de Santé Mentale: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Service de Santé Mentale: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Service de Santé Mentale. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Service de Santé Mentale. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: t-interim Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gavere– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • JOBSTUDENT Afwas (m/v) KEUKEN (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Studentenjob

    Voornaamste taak is meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het logopedisch begeleiden van kinderen/jongeren.

  • Business Developer (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ANB SECURITE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

Zoek naar antwoorden van Service de Santé Mentale in sociale netwerken
Look for responds of Service de Santé Mentale in social networks

Lees alle opmerkingen voor Service de Santé Mentale. Laat een reactie achter voor Service de Santé Mentale. Service de Santé Mentale bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Service de Santé Mentale. Leave a respond for Service de Santé Mentale. Service de Santé Mentale on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Service de Santé Mentale op de google maps. Adres en contacten Service de Santé Mentale
Location of Service de Santé Mentale on the google maps. Address and contacts of Service de Santé Mentale

Andere gerelateerde bedrijven als come Service de Santé Mentale Service de Santé Mentale: PARCS A CONTENEURS ELLEZELLES | KOEN DE BEULE | HERMAN VANHOLLEBEKE | GARAGE GERARD WUYTS | Mobi-Wash

Other related companies as Service de Santé Mentale: PARCS A CONTENEURS ELLEZELLES | KOEN DE BEULE | HERMAN VANHOLLEBEKE | GARAGE GERARD WUYTS | Mobi-Wash

Service de Santé Mentale is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Service de Santé Mentale, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04361541748. Het bedrijf Service de Santé Mentale bevindt zich op het adres: Rue Saint-Lambert 84; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 862,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Lijst met producten zijn Handicapped - Services & centres; Health centers.
De hoofdactiviteit van Service de Santé Mentale is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Service de Santé Mentale is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Service de Santé Mentale, openstaande posities, locatie van Service de Santé Mentale op de kaart.

Service de Santé Mentale is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Service de Santé Mentale, company assigned to the tax number BE04361541748. The company Service de Santé Mentale is located at the address: Rue Saint-Lambert 84; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 862,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. List of products are Handicapped - Services & centres; Health centers.
The main activity of Service de Santé Mentale is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Service de Santé Mentale is not available. You also can look at reviews of Service de Santé Mentale, open positions, location of Service de Santé Mentale on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Service de Santé Mentale, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Service de Santé Mentale, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Service de Santé Mentale, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Service de Santé Mentale, employees, financial statistics.