REGIE DE QUARTIER

Contactgegevens REGIE DE QUARTIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REGIE DE QUARTIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

REGIE DE QUARTIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Tulipes 2; 1341; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty), België

Telefoon (phone): 010 61 54 56 (+32-010 61 54 56) 010 61 54 56 (+32-010 61 54 56)

Fax (fax): 010 61 54 56 (+32-010 61 54 56) 010 61 54 56 (+32-010 61 54 56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REGIE DE QUARTIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REGIE DE QUARTIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REGIE DE QUARTIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REGIE DE QUARTIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REGIE DE QUARTIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REGIE DE QUARTIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REGIE DE QUARTIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REGIE DE QUARTIER
Products information REGIE DE QUARTIER

BTW identificatienummer (tax): BE05385192871
Ondernemingsnummer: 1815460205
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Professional training

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REGIE DE QUARTIER
(Get full report from official database of BE for REGIE DE QUARTIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor REGIE DE QUARTIER
Addition kinds of activities for REGIE DE QUARTIER

265299. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
15419905. Industriële gebouwen, nieuwbouw, nec | Industrial buildings, new construction, nec
27529903. Letters, cirkelvormig of vorm: gelithografeerd | Letters, circular or form: lithographed
28340301. Digitalis farmaceutische preparaten | Digitalis pharmaceutical preparations
34979908. Platina en platina-base legering folie | Platinum and platinum-base alloy foil
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
53999901. Leger-marine goederen winkels | Army-navy goods stores

Werken bij REGIE DE QUARTIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REGIE DE QUARTIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REGIE DE QUARTIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REGIE DE QUARTIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Mechanieker (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Voor hun atelier te Zelzate, zijn we op zoek naar mechaniekers. • algemeen onderhoud productielijnen, pompen, kleppen... in atelier of on site bij klanten • oplossen elektrische en mechanische storingen • vervangen mechanische onderdelen • uitvoeren preventieve controles • vervangen pneumatische en hydraulische onderdelen

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • STUDENTEN 13/09 BELLEGEM (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs gaat op zoek naar 3 studenten voor het opzetten van tenten in Bellegem. Wanneer: donderdag 13/09 8u30-13u

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov Limburg - Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD en COLOURS&DELUXE productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. COLOURS&DELUXE zijn 2 professionele makeuplijnen Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes,pedicures, massagetherapeuten, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

Zoek naar antwoorden van REGIE DE QUARTIER in sociale netwerken
Look for responds of REGIE DE QUARTIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor REGIE DE QUARTIER. Laat een reactie achter voor REGIE DE QUARTIER. REGIE DE QUARTIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REGIE DE QUARTIER. Leave a respond for REGIE DE QUARTIER. REGIE DE QUARTIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REGIE DE QUARTIER op de google maps. Adres en contacten REGIE DE QUARTIER
Location of REGIE DE QUARTIER on the google maps. Address and contacts of REGIE DE QUARTIER

Andere gerelateerde bedrijven als come REGIE DE QUARTIER REGIE DE QUARTIER: IPPA | XAVIER HARVENT | LTL NAGELS OPV GEBR GEUKENS G-Y M. | VERHAEGHE | MULTIPHARMA

Other related companies as REGIE DE QUARTIER: IPPA | XAVIER HARVENT | LTL NAGELS OPV GEBR GEUKENS G-Y M. | VERHAEGHE | MULTIPHARMA

REGIE DE QUARTIER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REGIE DE QUARTIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05385192871. Het bedrijf REGIE DE QUARTIER bevindt zich op het adres: Rue des Tulipes 2; 1341; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Lijst met producten zijn Professional training.
De hoofdactiviteit van REGIE DE QUARTIER is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REGIE DE QUARTIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REGIE DE QUARTIER, openstaande posities, locatie van REGIE DE QUARTIER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

REGIE DE QUARTIER is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is REGIE DE QUARTIER, company assigned to the tax number BE05385192871. The company REGIE DE QUARTIER is located at the address: Rue des Tulipes 2; 1341; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. List of products are Professional training.
The main activity of REGIE DE QUARTIER is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of REGIE DE QUARTIER is not available. You also can look at reviews of REGIE DE QUARTIER, open positions, location of REGIE DE QUARTIER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over REGIE DE QUARTIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REGIE DE QUARTIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REGIE DE QUARTIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REGIE DE QUARTIER, employees, financial statistics.