Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken
Private companiesNonclassifiable Establishments • Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken

Contactgegevens Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zijstraat 59; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): +32 (56) 943-25-83 +32 (56) 943-25-83

Fax (fax): +32 (83) 844-82-20 +32 (83) 844-82-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken
Products information Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken

BTW identificatienummer (tax): BE03961639404
Ondernemingsnummer: 5059997558
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 558,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken
(Get full report from official database of BE for Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken
Addition kinds of activities for Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken

361201. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
09710103. Spelvermeerdering | Game propagation
32950214. Gepulverde aarde | Pulverized earth
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
38420203. Katoen, absorberend: gesteriliseerd | Cotton, absorbent: sterilized
39140501. Carving sets, roestvrij staal | Carving sets, stainless steel
55219903. Pickups en bestelwagens, gebruikt | Pickups and vans, used
76990400. Afvalverwerking | Waste cleaning services
87119907. Brandbeschermingstechniek | Fire protection engineering

Werken bij Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Student telefonie (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken in sociale netwerken
Look for responds of Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken. Laat een reactie achter voor Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken. Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken. Leave a respond for Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken. Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken op de google maps. Adres en contacten Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken
Location of Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken on the google maps. Address and contacts of Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken

Andere gerelateerde bedrijven als come Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken: BUREAU ELSE | SABINE VAN PELT | One Step Marketing BVBA | THE PHONE HOUSE | BROADNET EUROPE

Other related companies as Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken: BUREAU ELSE | SABINE VAN PELT | One Step Marketing BVBA | THE PHONE HOUSE | BROADNET EUROPE

Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03961639404. Het bedrijf Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken bevindt zich op het adres: Zijstraat 59; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 558,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken, openstaande posities, locatie van Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken op de kaart.

Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken, company assigned to the tax number BE03961639404. The company Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken is located at the address: Zijstraat 59; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 558,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Social service organizations. Products created in Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken were not found.
The main activity of Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken is not available. You also can look at reviews of Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken, open positions, location of Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Psychogeriatrisch Centrum Ter Berken, employees, financial statistics.