Paliatieve Zorg Aalst

Contactgegevens Paliatieve Zorg Aalst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paliatieve Zorg Aalst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paliatieve Zorg Aalst

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marktweg 177; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 21 40 94 (+32-053 21 40 94) 053 21 40 94 (+32-053 21 40 94)

Fax (fax): 053 70 53 50 (+32-053 70 53 50) 053 70 53 50 (+32-053 70 53 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paliatieve Zorg Aalst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paliatieve Zorg Aalst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paliatieve Zorg Aalst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paliatieve Zorg Aalst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paliatieve Zorg Aalst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paliatieve Zorg Aalst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paliatieve Zorg Aalst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paliatieve Zorg Aalst
Products information Paliatieve Zorg Aalst

BTW identificatienummer (tax): BE06882080078
Ondernemingsnummer: 7735443115
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Paliatieve Zorg Aalst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paliatieve Zorg Aalst
(Get full report from official database of BE for Paliatieve Zorg Aalst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paliatieve Zorg Aalst
Addition kinds of activities for Paliatieve Zorg Aalst

364301. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
599907. Motor- en motoruitrusting en benodigdheden | Engine and motor equipment and supplies
733400. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
22610209. Waterafstotend afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Water repellency finishing of cotton broadwoven fabrics
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
39110104. Medailles, kostbaar of halfedel metaal | Medals, precious or semiprecious metal
39440703. Kinderwagens, baby (voertuig) | Strollers, baby (vehicle)
95120102. Spel en binnenlands visbureau, overheid | Game and inland fish agency, government

Werken bij Paliatieve Zorg Aalst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paliatieve Zorg Aalst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paliatieve Zorg Aalst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paliatieve Zorg Aalst. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Poetshulp Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: YGO Interieur en Accessoires

    Type: Vaste Job

    Jouw functie? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende goederen: ontvangst, controle, registratie, labelen, .. Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten en de opvolging van herstelstukken en retours Je staat in voor het transfereren van goederen tussen onze verschillende vestigingen

Zoek naar antwoorden van Paliatieve Zorg Aalst in sociale netwerken
Look for responds of Paliatieve Zorg Aalst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paliatieve Zorg Aalst. Laat een reactie achter voor Paliatieve Zorg Aalst. Paliatieve Zorg Aalst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paliatieve Zorg Aalst. Leave a respond for Paliatieve Zorg Aalst. Paliatieve Zorg Aalst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paliatieve Zorg Aalst op de google maps. Adres en contacten Paliatieve Zorg Aalst
Location of Paliatieve Zorg Aalst on the google maps. Address and contacts of Paliatieve Zorg Aalst

Andere gerelateerde bedrijven als come Paliatieve Zorg Aalst Paliatieve Zorg Aalst: CONVIVIAL INFO SPRL | M D Hairstudio | Vandebergh Kapsalon | ROEL ANCIAUX | YVETTE ROSE

Other related companies as Paliatieve Zorg Aalst: CONVIVIAL INFO SPRL | M D Hairstudio | Vandebergh Kapsalon | ROEL ANCIAUX | YVETTE ROSE

Paliatieve Zorg Aalst is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Paliatieve Zorg Aalst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06882080078. Het bedrijf Paliatieve Zorg Aalst bevindt zich op het adres: Marktweg 177; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Paliatieve Zorg Aalst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paliatieve Zorg Aalst is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paliatieve Zorg Aalst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paliatieve Zorg Aalst, openstaande posities, locatie van Paliatieve Zorg Aalst op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Paliatieve Zorg Aalst is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Paliatieve Zorg Aalst, company assigned to the tax number BE06882080078. The company Paliatieve Zorg Aalst is located at the address: Marktweg 177; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Paliatieve Zorg Aalst were not found.
The main activity of Paliatieve Zorg Aalst is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Paliatieve Zorg Aalst is not available. You also can look at reviews of Paliatieve Zorg Aalst, open positions, location of Paliatieve Zorg Aalst on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paliatieve Zorg Aalst, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paliatieve Zorg Aalst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paliatieve Zorg Aalst, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paliatieve Zorg Aalst, employees, financial statistics.