OCMW

Contactgegevens OCMW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCMW: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCMW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Village 74; 1640; Rhode-Saint-Genèse, België

Telefoon (phone): 02 380 55 55 (+32-02 380 55 55) 02 380 55 55 (+32-02 380 55 55)

Fax (fax): 02 380 55 65 (+32-02 380 55 65) 02 380 55 65 (+32-02 380 55 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCMW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCMW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCMW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCMW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCMW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCMW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCMW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCMW
Products information OCMW

BTW identificatienummer (tax): BE02225524902
Ondernemingsnummer: 1063995361
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in OCMW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCMW
(Get full report from official database of BE for OCMW)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCMW
Addition kinds of activities for OCMW

326101. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
20990701. Box lunches, te koop op basis van premisses | Box lunches, for sale off premisses
23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
27410403. Muziek, blad: uitgeverij en drukwerk | Music, sheet: publishing and printing
27520700. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
49220000. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
72419901. Kapperskool | Barber college
73810204. Prive detective | Private investigator

Werken bij OCMW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCMW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCMW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCMW. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Service technieker (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van OCMW in sociale netwerken
Look for responds of OCMW in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCMW. Laat een reactie achter voor OCMW. OCMW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCMW. Leave a respond for OCMW. OCMW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCMW op de google maps. Adres en contacten OCMW
Location of OCMW on the google maps. Address and contacts of OCMW

Andere gerelateerde bedrijven als come OCMW OCMW: FRANZ CAMBIER | Aboaf Myriam | LOUIS VAN LOOVEREN | ALL INTERIOR CONSTRUCT. | BAL, DANIEL

Other related companies as OCMW: FRANZ CAMBIER | Aboaf Myriam | LOUIS VAN LOOVEREN | ALL INTERIOR CONSTRUCT. | BAL, DANIEL

OCMW is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OCMW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02225524902. Het bedrijf OCMW bevindt zich op het adres: Rue du Village 74; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in OCMW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OCMW is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCMW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCMW, openstaande posities, locatie van OCMW op de kaart.

OCMW is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is OCMW, company assigned to the tax number BE02225524902. The company OCMW is located at the address: Rue du Village 74; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in OCMW were not found.
The main activity of OCMW is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OCMW is not available. You also can look at reviews of OCMW, open positions, location of OCMW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCMW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCMW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCMW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCMW, employees, financial statistics.