L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL

Contactgegevens L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Paul Hymans 87; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 772 00 06 (+32-02 772 00 06) 02 772 00 06 (+32-02 772 00 06)

Fax (fax): +32 (84) 920-84-33 +32 (84) 920-84-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL
Products information L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04331329345
Ondernemingsnummer: 7945556640
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 704,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Homes for children

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL
(Get full report from official database of BE for L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL
Addition kinds of activities for L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL

822299. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
01390000. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
20340100. Gedroogde en ontwaterde soepmixen | Dried and dehydrated soup mixes
22620301. Embossing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Embossing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
34920102. Ventielen, hydraulische, vliegtuigen | Valves, hydraulic, aircraft
47899902. Ruimtevlucht operaties, behalve de overheid | Space flight operations, except government
89990306. Technisch schrijven | Technical writing

Werken bij L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL in sociale netwerken
Look for responds of L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL. Laat een reactie achter voor L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL. L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL. Leave a respond for L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL. L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL op de google maps. Adres en contacten L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL
Location of L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL on the google maps. Address and contacts of L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL: STEFAN LOOSEN | Kestemont L | V.C. ERQUELINNES | GOOSSENS MARIA | Damian Hernandez

Other related companies as L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL: STEFAN LOOSEN | Kestemont L | V.C. ERQUELINNES | GOOSSENS MARIA | Damian Hernandez

L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04331329345. Het bedrijf L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL bevindt zich op het adres: Avenue Paul Hymans 87; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 704,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Social service organizations. Lijst met producten zijn Homes for children.
De hoofdactiviteit van L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL, openstaande posities, locatie van L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL op de kaart.

L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL, company assigned to the tax number BE04331329345. The company L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL is located at the address: Avenue Paul Hymans 87; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 704,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Social service organizations. List of products are Homes for children.
The main activity of L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL is not available. You also can look at reviews of L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL, open positions, location of L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ACCUEIL FAMILIAL ASBL, employees, financial statistics.