Jehovahs Getuigen VZW

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Jehovahs Getuigen VZW
Private companiesDepository Institutions • Jehovahs Getuigen VZW

Contactgegevens Jehovahs Getuigen VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jehovahs Getuigen VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jehovahs Getuigen VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 71; 2940; Stabroek (Hoevenen), België

Telefoon (phone): 03 605 32 77 (+32-03 605 32 77) 03 605 32 77 (+32-03 605 32 77)

Fax (fax): +32 (57) 543-35-98 +32 (57) 543-35-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jehovahs Getuigen VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jehovahs Getuigen VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jehovahs Getuigen VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jehovahs Getuigen VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jehovahs Getuigen VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jehovahs Getuigen VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jehovahs Getuigen VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jehovahs Getuigen VZW
Products information Jehovahs Getuigen VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01723449707
Ondernemingsnummer: 3510650634
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Jehovahs Getuigen VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jehovahs Getuigen VZW
(Get full report from official database of BE for Jehovahs Getuigen VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jehovahs Getuigen VZW
Addition kinds of activities for Jehovahs Getuigen VZW

336402. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
506303. Draad en kabel | Wire and cable
20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
20799906. Olijfolie | Olive oil
30210106. Galoshes, rubber of rubber gesolde stof | Galoshes, rubber or rubber soled fabric
30690604. Gutta-percha verbindingen | Gutta-percha compounds
50650310. Transformers, elektronisch | Transformers, electronic
50740201. Ketels, warm water verwarming | Boilers, hot water heating
51439901. Boter | Butter

Werken bij Jehovahs Getuigen VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jehovahs Getuigen VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jehovahs Getuigen VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jehovahs Getuigen VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Receptionist(e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HOSA

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

  • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

Zoek naar antwoorden van Jehovahs Getuigen VZW in sociale netwerken
Look for responds of Jehovahs Getuigen VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jehovahs Getuigen VZW. Laat een reactie achter voor Jehovahs Getuigen VZW. Jehovahs Getuigen VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jehovahs Getuigen VZW. Leave a respond for Jehovahs Getuigen VZW. Jehovahs Getuigen VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jehovahs Getuigen VZW op de google maps. Adres en contacten Jehovahs Getuigen VZW
Location of Jehovahs Getuigen VZW on the google maps. Address and contacts of Jehovahs Getuigen VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Jehovahs Getuigen VZW Jehovahs Getuigen VZW: FORTIS | FLCOMPTOIR EUROPÉEN DES GLACES, CRÈMES GLACEES ET SORBETS NV | JOSEPH KIPS | TAXI GILBERT | Vincent Michiels

Other related companies as Jehovahs Getuigen VZW: FORTIS | FLCOMPTOIR EUROPÉEN DES GLACES, CRÈMES GLACEES ET SORBETS NV | JOSEPH KIPS | TAXI GILBERT | Vincent Michiels

Jehovahs Getuigen VZW is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jehovahs Getuigen VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01723449707. Het bedrijf Jehovahs Getuigen VZW bevindt zich op het adres: Molenstraat 71; 2940; Stabroek (Hoevenen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 106,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Jehovahs Getuigen VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jehovahs Getuigen VZW is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jehovahs Getuigen VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jehovahs Getuigen VZW, openstaande posities, locatie van Jehovahs Getuigen VZW op de kaart.

Jehovahs Getuigen VZW is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jehovahs Getuigen VZW, company assigned to the tax number BE01723449707. The company Jehovahs Getuigen VZW is located at the address: Molenstraat 71; 2940; Stabroek (Hoevenen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 106,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in Jehovahs Getuigen VZW were not found.
The main activity of Jehovahs Getuigen VZW is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Jehovahs Getuigen VZW is not available. You also can look at reviews of Jehovahs Getuigen VZW, open positions, location of Jehovahs Getuigen VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jehovahs Getuigen VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jehovahs Getuigen VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jehovahs Getuigen VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jehovahs Getuigen VZW, employees, financial statistics.