Institut Médico-Pédagogique Le Baucory

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Institut Médico-Pédagogique Le Baucory
Private companiesLeather and Leather Products • Institut Médico-Pédagogique Le Baucory

Contactgegevens Institut Médico-Pédagogique Le Baucory: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Institut Médico-Pédagogique Le Baucory: address, phone, fax, email, website, opening hours

Institut Médico-Pédagogique Le Baucory

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bois Frion 101; 6110; Montigny-le-Tilleul, België

Telefoon (phone): 071 51 70 42 (+32-071 51 70 42) 071 51 70 42 (+32-071 51 70 42)

Fax (fax): 071 51 23 37 (+32-071 51 23 37) 071 51 23 37 (+32-071 51 23 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Institut Médico-Pédagogique Le Baucory: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Institut Médico-Pédagogique Le Baucory"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Institut Médico-Pédagogique Le Baucory"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Institut Médico-Pédagogique Le Baucory, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Institut Médico-Pédagogique Le Baucory. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Institut Médico-Pédagogique Le Baucory, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Institut Médico-Pédagogique Le Baucory. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Institut Médico-Pédagogique Le Baucory
Products information Institut Médico-Pédagogique Le Baucory

BTW identificatienummer (tax): BE08896423339
Ondernemingsnummer: 2074737548
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 521,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Institut Médico-Pédagogique Le Baucory zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Institut Médico-Pédagogique Le Baucory
(Get full report from official database of BE for Institut Médico-Pédagogique Le Baucory)

Aanvulling soorten activiteiten voor Institut Médico-Pédagogique Le Baucory
Addition kinds of activities for Institut Médico-Pédagogique Le Baucory

20350107. Geurstoffen, Groentesaus (behalve tomaat en droog) | Seasonings, vegetable sauces (except tomato and dry)
28510104. Verf droogmachines | Paint driers
31310103. Clasps, schoen | Clasps, shoe
33510104. Vellen, koper en koperlegering | Sheets, copper and copper alloy
34259902. Zaagbladen, voor hand- of krachtzagen | Saw blades, for hand or power saws
50520202. Cokes | Coke
50649911. Stofzuigers, niet inbegrepen | Vacuum cleaners, nec

Werken bij Institut Médico-Pédagogique Le Baucory: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Institut Médico-Pédagogique Le Baucory: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Institut Médico-Pédagogique Le Baucory. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Institut Médico-Pédagogique Le Baucory. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Institut Médico-Pédagogique Le Baucory in sociale netwerken
Look for responds of Institut Médico-Pédagogique Le Baucory in social networks

Lees alle opmerkingen voor Institut Médico-Pédagogique Le Baucory. Laat een reactie achter voor Institut Médico-Pédagogique Le Baucory. Institut Médico-Pédagogique Le Baucory bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Institut Médico-Pédagogique Le Baucory. Leave a respond for Institut Médico-Pédagogique Le Baucory. Institut Médico-Pédagogique Le Baucory on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Institut Médico-Pédagogique Le Baucory op de google maps. Adres en contacten Institut Médico-Pédagogique Le Baucory
Location of Institut Médico-Pédagogique Le Baucory on the google maps. Address and contacts of Institut Médico-Pédagogique Le Baucory

Andere gerelateerde bedrijven als come Institut Médico-Pédagogique Le Baucory Institut Médico-Pédagogique Le Baucory: Cuyvers Zakenkantoor BVBA | Ferme du Saussois | BUREAU COFIMO | Lybeert Karel | Firma Cras NV

Other related companies as Institut Médico-Pédagogique Le Baucory: Cuyvers Zakenkantoor BVBA | Ferme du Saussois | BUREAU COFIMO | Lybeert Karel | Firma Cras NV

Institut Médico-Pédagogique Le Baucory is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Institut Médico-Pédagogique Le Baucory, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08896423339. Het bedrijf Institut Médico-Pédagogique Le Baucory bevindt zich op het adres: Rue Bois Frion 101; 6110; Montigny-le-Tilleul. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 521,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Institut Médico-Pédagogique Le Baucory zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Institut Médico-Pédagogique Le Baucory is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Institut Médico-Pédagogique Le Baucory is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Institut Médico-Pédagogique Le Baucory, openstaande posities, locatie van Institut Médico-Pédagogique Le Baucory op de kaart.

Institut Médico-Pédagogique Le Baucory is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Institut Médico-Pédagogique Le Baucory, company assigned to the tax number BE08896423339. The company Institut Médico-Pédagogique Le Baucory is located at the address: Rue Bois Frion 101; 6110; Montigny-le-Tilleul. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 521,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Institut Médico-Pédagogique Le Baucory were not found.
The main activity of Institut Médico-Pédagogique Le Baucory is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Institut Médico-Pédagogique Le Baucory is not available. You also can look at reviews of Institut Médico-Pédagogique Le Baucory, open positions, location of Institut Médico-Pédagogique Le Baucory on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Institut Médico-Pédagogique Le Baucory, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Institut Médico-Pédagogique Le Baucory, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Institut Médico-Pédagogique Le Baucory, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Institut Médico-Pédagogique Le Baucory, employees, financial statistics.