Eyad Maison de Turquie ASBL

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Eyad Maison de Turquie ASBL
Private companiesApparel and Accessory Stores • Eyad Maison de Turquie ASBL

Contactgegevens Eyad Maison de Turquie ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eyad Maison de Turquie ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eyad Maison de Turquie ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Haecht 75; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode), België

Telefoon (phone): 02 218 05 07 (+32-02 218 05 07) 02 218 05 07 (+32-02 218 05 07)

Fax (fax): +32 (83) 431-88-69 +32 (83) 431-88-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eyad Maison de Turquie ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eyad Maison de Turquie ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eyad Maison de Turquie ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eyad Maison de Turquie ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eyad Maison de Turquie ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eyad Maison de Turquie ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eyad Maison de Turquie ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eyad Maison de Turquie ASBL
Products information Eyad Maison de Turquie ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07254241943
Ondernemingsnummer: 6581604003
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Eyad Maison de Turquie ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eyad Maison de Turquie ASBL
(Get full report from official database of BE for Eyad Maison de Turquie ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eyad Maison de Turquie ASBL
Addition kinds of activities for Eyad Maison de Turquie ASBL

384105. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
871101. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers
07520102. Teeltdiensten, paarden: racen en non-racing | Breeding services, horses: racing and non-racing
14299909. Quartziet, gebroken en gebroken-steengroeven | Quartzite, crushed and broken-quarrying
31610102. Schoenkits | Shoe kits
35539913. Zaagmachines | Sawmill machines
38410422. trocars | Trocars
39910000. Borstels en borstels | Brooms and brushes
65120302. Theatergebouw, eigendom en operatie | Theater building, ownership and operation
79290102. Klassieke muziekgroepen of artiesten | Classical music groups or artists

Werken bij Eyad Maison de Turquie ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eyad Maison de Turquie ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eyad Maison de Turquie ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eyad Maison de Turquie ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

  • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

Zoek naar antwoorden van Eyad Maison de Turquie ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Eyad Maison de Turquie ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eyad Maison de Turquie ASBL. Laat een reactie achter voor Eyad Maison de Turquie ASBL. Eyad Maison de Turquie ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eyad Maison de Turquie ASBL. Leave a respond for Eyad Maison de Turquie ASBL. Eyad Maison de Turquie ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eyad Maison de Turquie ASBL op de google maps. Adres en contacten Eyad Maison de Turquie ASBL
Location of Eyad Maison de Turquie ASBL on the google maps. Address and contacts of Eyad Maison de Turquie ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Eyad Maison de Turquie ASBL Eyad Maison de Turquie ASBL: 'T LANDHUYS | Jonckheere J | COMMEDIA ALL?IMPROVISO | Espace Sant茅 | FA. ONSIA M.

Other related companies as Eyad Maison de Turquie ASBL: 'T LANDHUYS | Jonckheere J | COMMEDIA ALL?IMPROVISO | Espace Sant茅 | FA. ONSIA M.

Eyad Maison de Turquie ASBL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eyad Maison de Turquie ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07254241943. Het bedrijf Eyad Maison de Turquie ASBL bevindt zich op het adres: Chaussée de Haecht 75; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Eyad Maison de Turquie ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eyad Maison de Turquie ASBL is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eyad Maison de Turquie ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eyad Maison de Turquie ASBL, openstaande posities, locatie van Eyad Maison de Turquie ASBL op de kaart.

Eyad Maison de Turquie ASBL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eyad Maison de Turquie ASBL, company assigned to the tax number BE07254241943. The company Eyad Maison de Turquie ASBL is located at the address: Chaussée de Haecht 75; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Social service organizations. Products created in Eyad Maison de Turquie ASBL were not found.
The main activity of Eyad Maison de Turquie ASBL is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Eyad Maison de Turquie ASBL is not available. You also can look at reviews of Eyad Maison de Turquie ASBL, open positions, location of Eyad Maison de Turquie ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eyad Maison de Turquie ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eyad Maison de Turquie ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eyad Maison de Turquie ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eyad Maison de Turquie ASBL, employees, financial statistics.