Europees Instituut voor het Belang van het Kind

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Europees Instituut voor het Belang van het Kind
Private companiesLeather and Leather Products • Europees Instituut voor het Belang van het Kind

Contactgegevens Europees Instituut voor het Belang van het Kind: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Europees Instituut voor het Belang van het Kind: address, phone, fax, email, website, opening hours

Europees Instituut voor het Belang van het Kind

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ter Voortlaan 58; 2650; Edegem, België

Telefoon (phone): 03 440 53 26 (+32-03 440 53 26) 03 440 53 26 (+32-03 440 53 26)

Fax (fax): +32 (58) 920-82-59 +32 (58) 920-82-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Europees Instituut voor het Belang van het Kind: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Europees Instituut voor het Belang van het Kind"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Europees Instituut voor het Belang van het Kind"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Europees Instituut voor het Belang van het Kind, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Europees Instituut voor het Belang van het Kind. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Europees Instituut voor het Belang van het Kind, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Europees Instituut voor het Belang van het Kind. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Europees Instituut voor het Belang van het Kind
Products information Europees Instituut voor het Belang van het Kind

BTW identificatienummer (tax): BE09700897216
Ondernemingsnummer: 6475036621
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 230,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Europees Instituut voor het Belang van het Kind zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Europees Instituut voor het Belang van het Kind
(Get full report from official database of BE for Europees Instituut voor het Belang van het Kind)

Aanvulling soorten activiteiten voor Europees Instituut voor het Belang van het Kind
Addition kinds of activities for Europees Instituut voor het Belang van het Kind

331209. Wheels | Wheels
399102. Verf en vernisborstels | Paint and varnish brushes
22310000. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
26210903. Asfaltpapier, gelamineerd | Asphalt paper, laminated
39429900. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
73590300. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services

Werken bij Europees Instituut voor het Belang van het Kind: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Europees Instituut voor het Belang van het Kind: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Europees Instituut voor het Belang van het Kind. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Europees Instituut voor het Belang van het Kind. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Verkoper verlichting (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkopster

  • Productiemedewerkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Replace by Start People zoekt inpakkers/productiemedewerkers: Zoek jij een job met gegarandeerde werkgelegenheid? Kies dan zeker voor een job bij Replace!! Mogelijke taken: -inpakken van afgewerkte producten -etiketteren van dozen -stapelen van dozen op paletten -de controle van het eindproduct op datum en etiket -ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen -beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen -rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers -orderpicking met een scanner -het schoonhouden van jouw werkplek -het sorteren van afval- en restproducten

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankbediende ben je het aanspreekpunt voor de klanten in de sector bouw & industrie: Huurcontracten opstellen en advies verstrekken over diverse huurmachines Offertes aanmaken E-mailverkeer beantwoorden Telefoon voor productinformatie beantwoorden Huurcontracten afrekenen (geldmanipulatie) Onze klant werkt met wisselende uurroosters van 38 u/week waarbij je 1 zaterdag op 2 zal werken. In de week zijn er recuperatiedagen voorzien. Bedrijfsprofiel: Een verhuurbedrijf in Sint-Niklaas

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Bijlesgever statistiek (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

Zoek naar antwoorden van Europees Instituut voor het Belang van het Kind in sociale netwerken
Look for responds of Europees Instituut voor het Belang van het Kind in social networks

Lees alle opmerkingen voor Europees Instituut voor het Belang van het Kind. Laat een reactie achter voor Europees Instituut voor het Belang van het Kind. Europees Instituut voor het Belang van het Kind bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Europees Instituut voor het Belang van het Kind. Leave a respond for Europees Instituut voor het Belang van het Kind. Europees Instituut voor het Belang van het Kind on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Europees Instituut voor het Belang van het Kind op de google maps. Adres en contacten Europees Instituut voor het Belang van het Kind
Location of Europees Instituut voor het Belang van het Kind on the google maps. Address and contacts of Europees Instituut voor het Belang van het Kind

Andere gerelateerde bedrijven als come Europees Instituut voor het Belang van het Kind Europees Instituut voor het Belang van het Kind: Vermaesen M | VOORZORG-FED ZELFSTAND. | FE. ADELEC | SALONS J SCHOETERS BVBA | MAISON DELATTE J.P.

Other related companies as Europees Instituut voor het Belang van het Kind: Vermaesen M | VOORZORG-FED ZELFSTAND. | FE. ADELEC | SALONS J SCHOETERS BVBA | MAISON DELATTE J.P.

Europees Instituut voor het Belang van het Kind is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Europees Instituut voor het Belang van het Kind, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09700897216. Het bedrijf Europees Instituut voor het Belang van het Kind bevindt zich op het adres: Ter Voortlaan 58; 2650; Edegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 230,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Europees Instituut voor het Belang van het Kind zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Europees Instituut voor het Belang van het Kind is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Europees Instituut voor het Belang van het Kind is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Europees Instituut voor het Belang van het Kind, openstaande posities, locatie van Europees Instituut voor het Belang van het Kind op de kaart.

Europees Instituut voor het Belang van het Kind is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Europees Instituut voor het Belang van het Kind, company assigned to the tax number BE09700897216. The company Europees Instituut voor het Belang van het Kind is located at the address: Ter Voortlaan 58; 2650; Edegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 230,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Europees Instituut voor het Belang van het Kind were not found.
The main activity of Europees Instituut voor het Belang van het Kind is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Europees Instituut voor het Belang van het Kind is not available. You also can look at reviews of Europees Instituut voor het Belang van het Kind, open positions, location of Europees Instituut voor het Belang van het Kind on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Europees Instituut voor het Belang van het Kind, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Europees Instituut voor het Belang van het Kind, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Europees Instituut voor het Belang van het Kind, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Europees Instituut voor het Belang van het Kind, employees, financial statistics.