Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW
Private companiesPersonal Services • Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW

Contactgegevens Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Carmélites 146; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 345 35 33 (+32-02 345 35 33) 02 345 35 33 (+32-02 345 35 33)

Fax (fax): +32 (84) 168-48-14 +32 (84) 168-48-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW
Products information Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW

BTW identificatienummer (tax): BE04208557128
Ondernemingsnummer: 7569000244
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW
(Get full report from official database of BE for Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW
Addition kinds of activities for Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW

2013. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
20110202. Hammen en picknicks, van vlees geslacht op het terrein | Hams and picnics, from meat slaughtered on site
20260201. Acidophilus melk | Acidophilus milk
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
50390101. Metalen gebouwen | Metal buildings

Werken bij Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

Zoek naar antwoorden van Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW in sociale netwerken
Look for responds of Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW. Laat een reactie achter voor Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW. Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW. Leave a respond for Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW. Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW op de google maps. Adres en contacten Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW
Location of Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW on the google maps. Address and contacts of Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW: ETS. CLARINVAL-COLLARD | DE IJSHOEVE | CORDONNERIE MINUTE | Lapaz | BIMS

Other related companies as Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW: ETS. CLARINVAL-COLLARD | DE IJSHOEVE | CORDONNERIE MINUTE | Lapaz | BIMS

Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04208557128. Het bedrijf Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW bevindt zich op het adres: Rue des Carmélites 146; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 112,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW, openstaande posities, locatie van Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW op de kaart.

Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW, company assigned to the tax number BE04208557128. The company Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW is located at the address: Rue des Carmélites 146; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 112,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Social service organizations. Products created in Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW were not found.
The main activity of Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW is not available. You also can look at reviews of Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW, open positions, location of Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dienstencentrum Opbouwwerk "De Kat" VZW, employees, financial statistics.