Coordination Provinciale SIDA Assuétudes

Contactgegevens Coordination Provinciale SIDA Assuétudes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coordination Provinciale SIDA Assuétudes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coordination Provinciale SIDA Assuétudes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ch?teau des Balances 3-13; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 72 16 21 (+32-081 72 16 21) 081 72 16 21 (+32-081 72 16 21)

Fax (fax): 081 72 16 20 (+32-081 72 16 20) 081 72 16 20 (+32-081 72 16 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coordination Provinciale SIDA Assuétudes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coordination Provinciale SIDA Assuétudes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coordination Provinciale SIDA Assuétudes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coordination Provinciale SIDA Assuétudes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coordination Provinciale SIDA Assuétudes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coordination Provinciale SIDA Assuétudes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coordination Provinciale SIDA Assuétudes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coordination Provinciale SIDA Assuétudes
Products information Coordination Provinciale SIDA Assuétudes

BTW identificatienummer (tax): BE03622985839
Ondernemingsnummer: 9457550048
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Coordination Provinciale SIDA Assuétudes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coordination Provinciale SIDA Assuétudes
(Get full report from official database of BE for Coordination Provinciale SIDA Assuétudes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coordination Provinciale SIDA Assuétudes
Addition kinds of activities for Coordination Provinciale SIDA Assuétudes

4833. Televisiestations | Television broadcasting stations
225303. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
871200. Architectonische diensten | Architectural services
30691506. Wassers, rubber | Washers, rubber
72219905. Transient fotograaf | Transient photographer
73790203. Online diensten technologie consultants | Online services technology consultants

Werken bij Coordination Provinciale SIDA Assuétudes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coordination Provinciale SIDA Assuétudes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coordination Provinciale SIDA Assuétudes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coordination Provinciale SIDA Assuétudes. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DRIVOLUTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van Coordination Provinciale SIDA Assuétudes in sociale netwerken
Look for responds of Coordination Provinciale SIDA Assuétudes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coordination Provinciale SIDA Assuétudes. Laat een reactie achter voor Coordination Provinciale SIDA Assuétudes. Coordination Provinciale SIDA Assuétudes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coordination Provinciale SIDA Assuétudes. Leave a respond for Coordination Provinciale SIDA Assuétudes. Coordination Provinciale SIDA Assuétudes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coordination Provinciale SIDA Assuétudes op de google maps. Adres en contacten Coordination Provinciale SIDA Assuétudes
Location of Coordination Provinciale SIDA Assuétudes on the google maps. Address and contacts of Coordination Provinciale SIDA Assuétudes

Andere gerelateerde bedrijven als come Coordination Provinciale SIDA Assuétudes Coordination Provinciale SIDA Assuétudes: Bureau Conseil SPRL | ACCES MODEACCESSOIRES | A.C.S. | VRIJE BASISSCHOOL | WATERMOLEN

Other related companies as Coordination Provinciale SIDA Assuétudes: Bureau Conseil SPRL | ACCES MODEACCESSOIRES | A.C.S. | VRIJE BASISSCHOOL | WATERMOLEN

Coordination Provinciale SIDA Assuétudes is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coordination Provinciale SIDA Assuétudes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03622985839. Het bedrijf Coordination Provinciale SIDA Assuétudes bevindt zich op het adres: Rue Ch?teau des Balances 3-13; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 552,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Coordination Provinciale SIDA Assuétudes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coordination Provinciale SIDA Assuétudes is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coordination Provinciale SIDA Assuétudes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coordination Provinciale SIDA Assuétudes, openstaande posities, locatie van Coordination Provinciale SIDA Assuétudes op de kaart.

Coordination Provinciale SIDA Assuétudes is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coordination Provinciale SIDA Assuétudes, company assigned to the tax number BE03622985839. The company Coordination Provinciale SIDA Assuétudes is located at the address: Rue Ch?teau des Balances 3-13; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 552,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in Coordination Provinciale SIDA Assuétudes were not found.
The main activity of Coordination Provinciale SIDA Assuétudes is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coordination Provinciale SIDA Assuétudes is not available. You also can look at reviews of Coordination Provinciale SIDA Assuétudes, open positions, location of Coordination Provinciale SIDA Assuétudes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coordination Provinciale SIDA Assuétudes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coordination Provinciale SIDA Assuétudes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coordination Provinciale SIDA Assuétudes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coordination Provinciale SIDA Assuétudes, employees, financial statistics.