CITE MODELE ASBL

Contactgegevens CITE MODELE ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CITE MODELE ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CITE MODELE ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Square Prince Léopold 49; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 478 01 19 (+32-02 478 01 19) 02 478 01 19 (+32-02 478 01 19)

Fax (fax): 02 478 44 58 (+32-02 478 44 58) 02 478 44 58 (+32-02 478 44 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CITE MODELE ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CITE MODELE ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CITE MODELE ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CITE MODELE ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CITE MODELE ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CITE MODELE ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CITE MODELE ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CITE MODELE ASBL
Products information CITE MODELE ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08218841552
Ondernemingsnummer: 3318664550
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CITE MODELE ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CITE MODELE ASBL
(Get full report from official database of BE for CITE MODELE ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CITE MODELE ASBL
Addition kinds of activities for CITE MODELE ASBL

0971. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
5047. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
02790402. Hondenboerderij | Dog farm
32990100. Mica producten | Mica products
33390000. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
37169901. Recreational van conversion (zelfrijdend), fabrieksbasis | Recreational van conversion (self-propelled), factory basis

Werken bij CITE MODELE ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CITE MODELE ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CITE MODELE ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CITE MODELE ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Autotechnieker elektronica (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Vilvoorde is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor onderhoud en herstellingen aan personenwagens.

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van CITE MODELE ASBL in sociale netwerken
Look for responds of CITE MODELE ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CITE MODELE ASBL. Laat een reactie achter voor CITE MODELE ASBL. CITE MODELE ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CITE MODELE ASBL. Leave a respond for CITE MODELE ASBL. CITE MODELE ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CITE MODELE ASBL op de google maps. Adres en contacten CITE MODELE ASBL
Location of CITE MODELE ASBL on the google maps. Address and contacts of CITE MODELE ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come CITE MODELE ASBL CITE MODELE ASBL: Bell-Tirette SPRL | DE BUSSCHOP A | FRANS DEWAELE | DESALDENER I.N.C. | Klaverke ('t)

Other related companies as CITE MODELE ASBL: Bell-Tirette SPRL | DE BUSSCHOP A | FRANS DEWAELE | DESALDENER I.N.C. | Klaverke ('t)

CITE MODELE ASBL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CITE MODELE ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08218841552. Het bedrijf CITE MODELE ASBL bevindt zich op het adres: Square Prince Léopold 49; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in CITE MODELE ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CITE MODELE ASBL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CITE MODELE ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CITE MODELE ASBL, openstaande posities, locatie van CITE MODELE ASBL op de kaart.

CITE MODELE ASBL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CITE MODELE ASBL, company assigned to the tax number BE08218841552. The company CITE MODELE ASBL is located at the address: Square Prince Léopold 49; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in CITE MODELE ASBL were not found.
The main activity of CITE MODELE ASBL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CITE MODELE ASBL is not available. You also can look at reviews of CITE MODELE ASBL, open positions, location of CITE MODELE ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CITE MODELE ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CITE MODELE ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CITE MODELE ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CITE MODELE ASBL, employees, financial statistics.